Chemo BV: Kroniek van een aangekondigde onnatuurlijke dood

IG Farben

Foto (detail): Wikipedia / Aramara

 

 

DOCUMENTO ARTE MAFIA – QUIMICO 3

 

Wanneer de dood tevergeefs op de deur klopt

Wie ernstig wil lijden kan in de hedendaagse cultuur op zijn wenken bediend worden. De grote bonusjongens en -meisjes van de farmaceutische industrie met in hun kielzog adepten als oncologen en andere BIG-geregistreerde gifmengers, staan dag en nacht voor u klaar om de natuurlijke dood om zeep te helpen en voor de patiënt een riante lijdensweg in het vooruitzicht te stellen. Wie doet je wat, geen tuchtcollege, geen kerkgenootschap, geen officier van justitie in de cultuur van de vooruitgang die zich er druk over zal maken.

Veel van de huidige medici, vaak beroepsmatig gedeformeerd, zijn dol om dat wat zij ‘leven’ noemen coûte que coûte te verlengen tot voorbij de laatste snik, en dan tot elke bestralende of chemische prijs. En als het nodig is sleept de medicus zoals binnen het Engelse rechtssysteem mogelijk, de patiënt* voor de rechter. Dit om zijn leven verplicht te verlengen, zeker wanneer de patiënt minderjarig is. Het dringende advies aan elke gezonde geest met of zonder gebrek, is dan ook:

Zorg dat, op welke leeftijd dan ook, je tijdig sterft voordat je verplicht in medische martelkamers terecht kan komen.

Voor een rammelende maar nog redelijk rijdende oldtimer als ik, bouwjaar 1945, die over dertig jaar de honderd zou kunnen zijn gepasseerd als de prostaat er niet eerder uit knalt, is het wellicht makkelijker de dood een kopje thee aan te bieden in zijn woonst, dan voor een ernstig ziek kind van twaalf. Maar ook kinderen van twaalf met een hersentumor kunnen wis en waarachtig begiftigd zijn met gezond verstand. De intussen landelijk bekende Noord-Hollandse David met een intracranieel neoplasma (hersentumor) bewijst dat. David had geen trek om weer opnieuw een chemo-behandeling te moeten ondergaan, en had meer op met natriumbicarbonaat (NaHCO3) waar de media de draak mee staken. Met betrekking tot kanker ken ik de werking van maagzout voor de hersenpan niet, met zware galkolieken des te meer. Enkele eenvoudige voedingsadviezen waaronder maagzout van Dutch medium Fien van der Putten uit Gemert, een van de beste genezers die Nederland ooit kende, zorgde er voor dat ondanks acht Röntgen gediagnostiseerde galstenen in het Jeroen Bosch Ziekenhuis van ´s Hertogenbosch ik nimmer galproblemen had gedurende om en nabij 20 jaar.

Kwaliteit van leven was Davids insteek. Schandelijk in het huidige rechtssysteem dat er een rechter aan te pas moest komen (NOS, 12 mei 2017) om de wil van de jongen te kunnen bekrachtigen.

Het leven is heilig, de dood als natuurlijke counterpart in onze reïncarnatieve cycli blijkbaar niet.

Een doctrine die zijn basis vond in de oorsprong van het kapitalisme.

Rockefeller en Carnegie

De chemotherapie waarvan de huidige farmaceutische bonus-multinationals een geile gifgele bek krijgen vond zijn oorsprong in het ‘huwelijk’ van de plutocratische oliemagnaat John D. Rockefeller (1839-1937) met de monopolistische Staalgigant Andrew Carnegie (1835-1919). Het bleek alras dat uit olie farmaceutische ‘geneesmiddelen’ konden worden ontwikkeld. Rockefeller zag zijn kans schoon, de olie, chemische en medische industrie kon worden gemonopoliseerd op een en hetzelfde moment. Onder wurgbeding sponsorde Rockefeller medische scholen, ziekenhuizen, colleges (100 miljoen) door het hele land. Het Flexner Report werd de gestroomlijnde leidraad waaraan medische opleidingen moesten voldoen: symptoombestrijding met gebruik van gepatenteerde synthetisch vervaardigde ‘geneesmiddelen’ uit de fabrieken van de petrochemische industrie, en geen andere (Narrative medicine). Een goudmijn zoals zou blijken. De sinds 1847 tot op heden politiek foute American Medical Association (AMA) confirmeerde zich aan het deels frauduleuze rapport van de meeloper Abraham Flexner die, zoals we mogen aannemen, zich als een Judas met eer en money liet betalen.

Homeopaten, chiropractors, native en andere natuurgeneeskundige artsen, meer dan de helft van alle op dat moment praktiserende artsen in Amerika waren concurrenten van de gepatenteerde pillendraaiers uit de olie-industrie, en zouden hun deuren moeten gaan sluiten. Money is money. Rockefeller, eigenlijk kapitalist avant a lettre, veranderde de medische wereld op een afgrijselijke manier. Alles wat niet farmaceutisch was, was kwakzalverij, opleidingen die alleen medicamenten uit de petrochemische industrie voorstonden werden met miljoenen dollars aan sponsorgeld beloond. Tel uit je winst, zowel voor de opleidingen én voor de industrie die hun machines steeds meer op volle toeren konden laten draaien: Problem, Reaction, Solution.

De Verenigde Staten had en heeft een traditie met de Problem Reaction Solution-strategie (Ordo ab Chao), een mass mind control system om veranderingen wettelijk en/of legaal te bewerkstelligen die burgers anders maar moeilijk zouden kunnen accepteren. Om bijvoorbeeld de peperdure War on Terror van George Bush te legitimeren moest een probleem gecreëerd worden en christelijk gelogen worden in de Verenigde Naties (Colin Powell). Bush was er een meester in en liet zijn acties vergezeld gaan met een: ‘You’re either with us, or against us’.

Ook senator Joseph McCarthy in een eerder tijdsgewricht, de fervente republikeinse communistenjager waar midden vorige eeuw velen voor sidderden, zelfs collega senatoren, kende het klappen van de zweep. Dictator Recep Erdogan, het bevriende staatshoofd van pluche Europese minister-presidenten, doet niet anders. De coup van de strijdkrachten was dan ook een geschenk uit de hemel om de Turkse versie van Problem Reaction Solution van stal te kunnen halen om daardoor grote zuiveringen in eigen land te bewerkstelligen en Europa te gijzelen. Big Pharma doet niet anders, het creëren van nieuwe ziektes, de ‘vijand’, sinds de pillenmachine werd uitgevonden.

Rockefeller en Carnegie infiltreerden ‘vrijwillig’ in de besturen van gewillige universiteiten die als horigen aan hun voeten kwamen te liggen, en die nog minder dan een zak te vertellen hadden. De weg zou geplaveid worden voor de monopolisering van de gezondheidszorg, zodat een eeuw later de gemiddelde huisarts en medisch specialist niet meer dan een lakei zou worden van de farmaceutische industrie. Naast de pers, in Nederland onder andere de Volkskrant (Wetenschap; Beter/Eten) moest ook de voedingssector ingelijfd worden (Multinationals; Voedingsbonden; Wageningen Universiteit als allereerste), de zorgverzekeraars, politici in de Nederlandse Eerste en Tweede Kamer.

Ingeval een wetenschapper een ander geluid zou willen laten horen dan Big Pharma welgevallig, en zijn hoofd boven het maaiveld zou uitsteken, wordt deze met kuif en al gemillimeterd. Casper van Eijck, hoogleraar chirurgie Erasmus MC met aandachtsrichting pancreaskanker, die naast Sonia Gandhi, de schoondochter van Indira Gandhi ook Steve Jobs van Apple behandelde, werd door Big Pharma verboden om kurkuma (geelwortel) te testen (Gezondheidswaakhond Healthwatch). Het laboratorium in het MC wordt namelijk door Big Pharma met miljoenen gefinancierd.

De farmaceutische industrie maakt dus de dienst uit bij Erasmus MC. Ik zou er een onsje kurkuma voor over hebben om te weten welke multinationale chemo-pillendraaier de universiteit al jaren gijzelt.

De wortel (Curcuma Longa) die curcumine bevat, is in Van Eijcks perceptie en ervaring van de werkelijkheid, en tevens van geheel Zuidoost-Azië, effectiever tegen alvleesklierkanker in een bepaalde toepassing, dan ordinaire chemotherapie. Alsof de geest van Rockefeller en Carnegie nog steeds aan de touwtjes trekt. Nadat er enige beroering over Van Eijcks uitspraken ontstond, we vermoeden dat de tandem Erasmus en Big Pharma er debet aan was, ‘verbeterde’ Van Eijck zijn uitspraak wegens een fout van de betreffende optekenende journalist met: ‘Bij alvleesklierkanker werkt kurkuma soms effectiever dan chemotherapie.’ Ook toppers van het kaliber Van Eijck moeten soms aan hun baantje denken.

Er zou een medicijn moeten worden ontwikkeld om de farmaceutische industrie in een klap uit te roeien.

Uitroeien was eerder een hobby van het Duitse IG Farben waarmee Bayer, BASF en Hoechst een kartel hadden gevormd. Het door IG Farben gepatenteerde Zyklon B in de Tweede Wereldoorlog waarmee miljoenen joden werden vergast in concentratiekampen werd onder directe en indirecte verantwoordelijkheid van IG Farben (het bedrijf Degesch) geproduceerd en aan de nazi´s geleverd. De voormalige spelers van de chemische ‘club’ die nu met vermeende medicamenten voor het welzijn van de mensheid in het geweer komen bouwden IG Auschwitz, een fabriek voor olie en rubber nabij concentratiekamp Auschwitz (levensverwachting dwangarbeiders: drie a vier maanden). IG Farben (Bayer, BASF en Hoechst), medeverantwoordelijk voor de opzet van concentratiekamp Auschwitz werden aangeklaagd tijdens het Neurenberg Tribunaal (casus nummer zes): 24 managers vervolgd, 12 veroordeeld. Onder Bondskanselier Conrad Adenauer werden naast oorlogsmisdadigers vele controversiële figuren uit de nazitijd, zowel uit de politiek als uit de industrie, beloond met hoge posities in het naoorlogse Duitsland.

De geest van Rockefeller en Carnegie konden bij Erasmus MC met gemak uit de kurkuma-fles komen. Dit omdat Rockefellers Standard Oil (nu Exxon) al voor de Tweede Wereldoorlog in het economische huwelijk was getreden met IG Farben en zijn Bayer, Hoechst en BASF. Het Flexner Report van de samenwerkende Rockefeller en de Carnegie Foundations kreeg daardoor ook in Europa vaste voet aan de grond. Europa onderging hetzelfde lot als Amerika, ook in Europa zouden als bij een heksenjacht de oorspronkelijke geneesheren worden gekeeld om de vergiften van Big Pharma aan de man te kunnen brengen. Paracelsus, Hahnemann, en duizenden natuurgenezers, eens trotse wegbereiders van de geneeskunst, zouden door chemo-criminelen en hun ‘gesponsorde’ gevolg te boek komen te staan als medische delinquenten. Het monopoliseren van de gezondheidszorg, bracht Ivan Illich in 1976 al treffend onder de aandacht in Medical Nemesis (Ned. vert.: Grenzen aan de geneeskunde: het medisch bedrijf – een bedreiging voor de gezondheid?).

Sinds Illichs Medical Nemesis is het er niet beter op geworden. De gifmengers van pesticiden en medicijnen hebben de wereld volledig onderworpen, het genetisch modificeren van zaden en gewassen is er aan toegevoegd. Er is alleen nog maar chemie, weliswaar van de verkeerde soort, van de wieg tot het graf.

De gemiddelde huisarts of medisch specialist kijkt de patiënt vreemd aan als hij medicijn weigert of past voor chemotherapie. In het ergste geval zal de specialist (internist-endocrinoloog Iris Wakelkamp, St. Antonius Ziekenhuis Nieuwegein) de patiënt naar de psychiater willen verwijzen als deze zijn medicijn niet kan of wil slikken. Het gedrag van de arts is, hij weet niet beter, het gevolg van de indoctrinatie van het Flexner Report, de Bijbel van en voor de farmaceutische industrie. De productielijn mag niet gestoord worden. Als het stervensproces van een mens meer geld op zou leveren dan de patient met chemo in leven te houden, zouden per decreet alle chemo´s verboden worden. Rockefeller zou er persoonlijk voor uit zijn graf komen.

Doodgaan in onze tijd is dus geen sinecure. Mijn vroegere alleenwonende buurman in Nederland kreeg kanker ergens in de mond nabij de kaak. Vredig sterven was er niet bij. Hakken in de mond, stuk uit de kaak, bot lenen uit een van zijn benen, been naar de kloten, maanden verpleegtehuis, chemo overal, zijn grote Audi inruilen voor een driewielig invalidekarretje met hulpmotor, opnieuw opereren, opnieuw chemo, eten met zelfgemaakte babyvoeding, wekelijkse zuurstoftherapie voor betere botaanmaak, verhuizen, en… de zich opnieuw manifesterende kanker wrong zich uiteindelijk zelfs door het behang heen. Via zijn dochter berichtte hij mij per Facebook na enige tijd dat het binnen enkele dagen met hem afgelopen zou zijn. Ik chatte, hij moest er om lachen, dat de Schepper in het vervolg wat betere lichamen moest afleveren. Als hij het kon overdoen zou hij het hele traject niet meer hebben doorlopen. De gifmengers en hun uitvoerende adepten hadden genoeg aan zijn ellende verdiend.

Aan mijn lijf, nu en nooit, geen polonaise. De dood mag komen, natuurlijk liever overmorgen dan morgen, want ik heb nog zoveel gif in mijn schrijverspen waarmee ik dolgraag de verziekers van deze wereld wil besproeien. En dan maakt het niet uit of het instanties zijn dan wel individuele personen, en zelfs als het nabije familieleden zijn blijf ik beschikbaar de pen zo nodig in inktzwarte inkt te dopen. Je bent een dubbele Schorpioen of je bent het niet.

In Declaración de Voluntad Vital Anticipada (Geregistreerde wilsverklaring), een uitgebreid document van de Junta de Andalucia (Spanje), formuleerde ik in 2016 mijn wil met betrekking tot leven en dood onder andere als volgt.

Ik wil niet dat mijn leven onnodig lang en op een onnatuurlijk manier wordt gerekt. Als spiritueel medium en praktiserend reïncarnatietherapeut is – na 30 jaar ervaring en bezinning op het thema `dood en stervensprocessen’ — het mijn overtuiging en wens, dat als de dood zich aandient, d.w.z. als lichaam en/of geest niet meer kan of kunnen functioneren, mij aan de dood over te geven. Het met kunst-en-vliegwerk onnatuurlijk in stand houden van de drie-eenheid `lichaam, geest en ziel (de mens)’, zoals met (zware) medicijnen, wijs ik af. Ook chemotherapie en/of bestraling wordt door mij niet als `natuurlijk’ beschouwd, en wijs ik volledig af.

Ik beëindig deze column zoals ik begonnen ben: Wie ernstig wil lijden kan in de hedendaagse cultuur op zijn wenken bediend worden. Aangezien ik als iedereen een broertje dood heb aan onnodig lijden, stel ik voor alle denkbare chemoporties in de wereld retour afzender te sturen of aan Fikkie te geven. Ik hoop menige terminaal zieke een hart onder de riem te hebben kunnen steken. Leven is prachtig, maar doodgaan is niet het einde, het is het begin van nieuw leven, zoals de nacht emotionele humus is voor de komende nieuwe dag.

 

____

* De 13 jarige patiente Hannah Jones moest het opnemen tegen medische delinquenten, artsen van het Herefordshire ziekenhuis in Groot-Britannië, om, om met bisschop Tutu te spreken, niet opnieuw medisch gemarteld te hoeven worden. Hannah wilde thuis sterven. Het ziekenhuis meende de patient via de rechter te kunnen verplichten een harttransplantatie te moeten ondergaan. In haar hart was een gat ontstaan door de medicijnen tegen leukemie die ze jarenlang kreeg van de ‘barmhartige’ artsen ‘die het beste met haar voor hadden’. Vakgenoten, Britse artsen, spraken alom hun afkeuring uit over het beleid van het betreffende ziekenhuis. Uiteindelijk besloot Hannah in 2009 op basis van een verbeterde conditie, alsnog, maar nu uit vrije wil, een harttransplantatie te willen ondergaan.

 

 

_________________________________________
Relevante artikelen die deel uitmaken van de serie
DOCUMENTO ARTE MAFIA – QUIMICO

Chemo BV: Van migrainespecialist Michel Ferrari krijg je gegarandeerd hoofdpijn
Chemo BV: De verdunde gaskamerlucht van toxicologen Paul Borm en Flemming Cassee Chemo BV: De gapende mond van farmaceutisch geneeskundige Henk Jan Out
Chemo BV: Volkskrantjournalisten, Wageningen UR en de Voedingsmiddelen Maffia
Chemo BV: De zwarte magiërs en alchemisten van Johnson & Johnson tot Chemours/DuPont
De Chemo BV: De lullige parasitaire zoönose van Frans van Knapen, en de mannen van Overgaauw Advies
Chemo BV: De Katans van de Wageningen University Research-doctrine
Chemo BV: Kroniek van een aangekondigde onnatuurlijke dood
Een bepaald soort goedje
O reinste der schepselen

Mediumistic Journalism, paranormale onderzoeksjournalistiek, bevat tevens de series

DOCUMENTO ARTE MAFIA – MEDICO
DOCUMENTO ARTE MAFIA – JUSTICIA
DOCUMENTO ARTE MAFIA – QUIMICO
DOCUMENTO ARTE MAFIA – DESPOTISMO

DOCUMENTO ARTE PARANORMAL – CURA
DOCUMENTO ARTE PARANORMAL – PASADO & FUTURO
DOCUMENTO ARTE PARANORMAL – REENCARNACION
DOCUMENTO ARTE PARANORMAL – ARTE POR ARTE

_________________________________________________

 

 

TOEGEVOEGD 20-07-2017

VAXXED – A Revolution For Choise
Francesca Alesse

Protesting against mandatory vaccination all across Italy

Na Frankrijk nu ook in Italië wettelijk verplichte vaccinatie. De geest van Rockefeller en Carnegie is blijkbaar nog zeer actief. Overheden laten zich gaarne gebruiken door de farmaceutische industrie. GlaxoSmithKline levert in Italië het vaccin voor de vaccinaties, dezelfde firma die onder Roel Coutinho, voormalig directeur infectieziekten van het RIVM (verloor rechtzaak tegen criticus griepprik huiarts Van der Linde, wegens uitlating belangenverstrengeling), vaccin aan Nederland leverde. Na Pfizer, Novartis, Merck, Hoffmann-La Roche en Sanofi is GlaxoSmithKline (bekend van vervuilde medicijnen, fraude en Chinees omkopingsschandaal) de grootste farmaceutical wereldwijd.

 

TOEGEVOEGD 06-12-2018

Artsen uit hoofde van hun gedeformeerde beroepsopvatting willen zoals bij kanker, maar één ding: zonder aanziens des persoons, de patiënt, hun beroep uitoefenen door te snijden of door andere oncologische overtures made by Pharma door de strot te duwen. Depressies of geheugenverlies op langere termijn maakt voor hen niet uit. Een van de vertegenwoordigers van de beroepsgroep, voorzitter Haiko Bloemendaal van de Nederlandse Vereniging voor Medische Oncologie speelt al jokkend de onschuld.

TROUW.nl

Kankerpatiënten horen van artsen te weinig over het leven na hun behandeling

De NFK heeft een peiling gehouden onder 3785 mensen met de ziekte. Ongeveer de helft van hen zegt nooit iets gehoord te hebben over de mogelijkheid om niet verder te behandelen.

Volgens Bloemendal onthouden patiënten en familieleden mede door die paniek vaak selectief wat artsen zeggen.

 

TOEGEVOEGD 28-04-2019

De ‘goed opgeleide’ artsen, feitelijke handlangers van de chemische bonusindustrie, hebben altijd het beste met je voor. Het gezicht van patiënt Tjeerd lag na 35 bestralingen en 3 chemo´s open, helemaal verbrand, van binnen en buiten. Het artikel in AD lezende had het woord pijn mijns inziens het beste vervangen kunnen worden met hel of inferno. De sondeslang kon uiteraard geen T-bone steak of entrecote doorlaten, laat staan goed gemarineerde en gegrilde spareribs. Daar konden artsen met chemo-bonus op zak na werktijd zich wél aan te goed doen. Maar Tjeerd was wel genezen verklaard, totdat… tumoren als giftige bellenblaasbellen zich uiteindelijk nestelden in zijn longen. De enige met verstand bleek uiteindelijk patiënt Tjeerd te zijn. Lees en huiver.

AD.nl

Tjeerd (66) hoeft geen chemo meer: Ik heb liever kwaliteit van leven

“Tjeerd Teijema (66) heeft bedankt voor de laatste chemobehandeling. Toen de dokter hem het A4-tje met bijwerkingen overhandigde, zei hij nee. ,,Ik heb liever kwaliteit van leven dan dat ik twee maanden langer ademhaal.’’”

 

 

Update 28-04-2019

__________________________________________________________________________________

© MARTIEN VERSTRAATEN
Psychic & mediumistic healer. Past life regression therapist.
Into practice since 1985 (Holland, Curaçao, Brazil, Spain).

Mediumistic journalist. Author.

Formerly professor of visual arts
HAN University of Applied Sciences,
Department of Visual Arts, Nijmegen, Holland.

Formerly professor of visual arts & metaphysical methodology
NHL University of Applied Science
Formerly Faculty of Education of the Leeuwarden Polytechnic,
Department of Visual Arts, Groningen/Leeuwarden, Holland.

Formerly governor of art and culture
Member of the board for Cultural Advice of the County of Groningen
Groningen, Holland
Member of the general board of the Groninger Museum
Groningen, Holland

_______________________________________________


DESTINATIONS
– Laboratory for Intuitive Intelligence
Spain – Holland – Curaçao – Brazil
CONSULTORIO PARANORMAL ANDALUCÍA
Jerez de la Frontera, Cádiz, Spain

www.martienverstraaten.com