Lecture of Martien Verstraaten on University of Curaçao

Persbericht
Bright Ideas & Services
19 september 2011 / 19-0911

 

 

Paragnost Martien Verstraaten: ‘Er zijn zoveel oplossingen als iemand zichzelf begrijpt’

WILLEMSTAD – Paragnost en mediamiek journalist Martien Verstraaten zal op woensdag 28 september om 8 uur ’s avonds een lezing geven op de Universiteit van Curaçao met de titel: Braziliaanse geesten, goden en engelbewaarders: geïncorporeerde Afro-Braziliaanse Orixás als entiteiten voor contemporain geluk.

De bedoeling achter deze gratis lezing is om deelnemers te laten zien hoe Braziliaanse geesten en goden hen kunnen bijstaan in hun dagelijks leven.

Verstraaten was gedurende de laatste twee decennia regelmatig op Curaçao en andere landen in de omstreken, waar hij keer op keer weer mensen wist te helpen door hen via persoonlijke contacten, regressies en workshops hielp met het begrijpen van het waarom van verschillende aspecten in hun leven.

Zijn recent gepresenteerde boek, dat zowel in het Nederlands als in het Braziliaans Portugees is uitgegeven, heet ‘Vlinders kunnen niet Dadelen en Dadels kunnen niet Vlinderen – Genetica van een innerlijke & uiterlijke carrière / As Borboletas não podem Tamarar e as Tâmaras não podem Borboletear – Genêtica de uma carreira interna & externa.

In dit boek weergeeft Verstraaten o.a. een gesprek met de overleden Braziliaanse coureur Ayrton Senna da Silva; een paragnostisch contact dat onweerstaanbaar is om te volgen.

Verstraaten die Senna helemaal niet kende en nooit eerder van hem had gehoord zegt dat contacten als deze antwoorden brengen op vragen waar andere mensen allang mee lopen en hij als medium wordt bijna gedwongen om die informatie door te geven.

Een recent paranormaal contact gaf hem zelfs informatie van waar duidelijke DNA gegevens zijn van de op Aruba verdwenen Amerikaanse Natalee Holloway.

Naast persoonlijke sessies zal Martien Verstraaten op 1 en 2 oktober a.s. een workshop geven voor belangstellenden op de Universiteit van Curaçao met de titel: Empowerment geboren uit Andere tijden – Regressies en dynamische potenties uit vorige levens.

Deelnemers kunnen hier dan weer antwoord vinden op het waarom ze dansen zoals ze dansen, waarom ze aan de weg timmeren zoals ze aan de weg timmeren, waarom ze lonken zoals ze lonken, waarom ze flirten zoals ze flirten, waarom ze op hun manier omgaan met hun huishoudboekje, persoonlijk of collectief, nationaal of internationaal, waarom ze handelen zoals ze handelen en ook om hoe nieuwe talenten uit vorige levens te halen.

Een ieder is uiteraard welkom om deel te nemen zowel aan de lezing en workshops en voor persoonlijk afspraken kan contact worden opgenomen van maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 12.00 via telefoon nummer 767-9255.

 

 

Nota pa redakshon
Pa mas informashon por tuma kontakto ku

DESTINATIONS – Laboratory for Intuitive Intelligence
+31 (0)616195225
www.martienverstraaten.com

BISInc – Bright Ideas & Services Inc Curaçao
(5999) 767-9255, (5999) 561-2818