Paragnost Martien Verstraaten in de Dominicanaanse Republiek

Persbericht
Reyna Joe  / Bright Ideas & Services Inc.
15 februari 2004

 

 

 

Sto . Domingo – “Het universum is heel intelligent. We ontvangen informatie over dat wat we werkelijk willen weten en echt voor onszelf moeten doen”.

Dit is de filosofie van de gerenomeerde Nederlandse counselor en paranormale adviseur, Martien Verstraaten. De Dominicaanse Republiek wordt heden vereerd met een kort bezoek van de Nederlandse paranormale adviseur, bekend om zijn paranormale en paragnostische capaciteiten die hem tot een van de toonaangevende consultants op dit gebied maakt.

Verstraaten gebruikt zijn paranormale gaven om mensen te helpen die meer willen weten over hun toekomst, die meer willen weten over hun echte talenten en hun wortels in vorige levens, en die ook mensen kan helpen contact te krijgen met geesten in andere dimensies. Hij helpt ook mensen met een verscheidenheid aan vragen die antwoorden willen krijgen via paranormale sessies of via regressieve sessies. Als spirituele leider slaagt hij erin zijn capaciteiten te gebruiken om bestemmingen in het onderbewustzijn van hen te flexibiliseren die bepaalde mysteries willen begrijpen. Op deze manier is hij de tolk van de transformatie.

Verstraaten woonde verschillende jaren in Brazilië waar hij veel lezingen hield om mensen te leren hoe hun paranormale vermogens te gebruiken. Hij is ervan overtuigd dat mensen eigen krachten hebben waarvan zij zich vaak niet bewust zijn. Ook leerde hij studenten hoe deze krachten te gebruiken, en succesvol te maken voor de eigen toekomst. Hij besloot om deze kennis te gebruiken om mensen hun eigen capaciteiten te helpen ontdekken. “Iedereen heeft deze mogelijkheden,” vertelt Verstraaten.

Ik kijk naar de mensen en het is alsof ze zeggen: ‘maak me wakker, alsjeblieft.’ Dat is wat ik doe!”