Spiritual Journalism – Introduction Guest Writers

‘Spiritual Journalism – Guest Writers’ will be an international blog for guests working or acting in areas related in any form to spirituality. Of course the invited columnists can be cultural or organizational anthropologists, but also spiritual dancers, moneymakers, dedicated gardeners or clinical geneticists.

Column – Guest Writers will be a platform to show how spiritual an ordinary or extraordinary profession or human life can be without a registered label of spirituality. Spirituality can be found in any part of society, in any part of work or private life.

 

 

 vlinder.S

 

De dadel dadelt, de vlinder vlindert,
vlinders kunnen niet dadelen,
en dadels kunnen niet vlinderen.

De bestemming en potentie
van de vlinder, dadel en van de mens
ligt besloten in zijn eigen pit

De ontwikkeling en productiecapaciteit van ieders kern
is afhankelijk  van de mate van congruentie
tussen eigen route en habitat.

Martien Verstraaten