Webmaster

Concept website:

Ideevorming: Martien DOS
Grafisch ontwerp: Martien UNO
information [at] martienverstraaten [dot] com

 

Webmaster:

Voorheen: INESTA / Pieter Grosfeld (in memoriam)
Driebergen, Nederland

 

 

 

De paranormale wereld onderscheidt zich van dat wat gemakshalve de normale wereld wordt genoemd. Ook de wereld van webmasters, in de range van gekwalificeerd, niet-gekwalificeerd tot en met onbruikbaar brandhout, is een zeer bijzondere. Dat heb ik mogen ervaren in de periode dat mijn oude website gerestyled diende te worden. Binnen de marge van een aan te leggen budget kostte het dan ook ‘wereldzeeën’ van tijd om een webmaster te vinden van het kaliber Pieter Grosfeld van INESTA.

Pieter Grosfeld van INESTA blijkt een bijzonder gen in zijn DNA te hebben, een semi-paranormaal gen wellicht, dat verantwoordelijk moet worden geacht voor:

 

Sociaaleconomische finetuning naar de cliënt
Transformeren van complexe gegevens naar weboplossingen
Het kunnen tolereren van ellenlange e-mails van de cliënt
Creatieve intelligentie en een sensitief beoordelingsvermogen
Het meer ZEN zijn dan hij zelf beseft, zoals een van zijn klanten ergens beschreef

 

Pieter Grosfeld maakte in 2013 een enorme carriereswitch, de bergen die hij al eerder lief had lokten nog meer dan ze al deden: een passie werd een nieuw beroep. Inesta ging over in andere handen, en aspirant bergbeklimmers kwamen bij Pieter in goede handen. Eind goed al goed, zou men zeggen. Maar nee, de bestemming liet zich van een andere kant zien.

Op maandag 4 juli 2017 overleed Pieter op 36-jarige leeftijd geheel onverwachts in zijn huis. Reanimatie mocht niet meer baten. De ziel van Pieter trok zich terug achter andere bergen, bergen van een meer onstoffelijke aard.

Pieter gaf mij een schitterende website, ik hem een regressie naar een vorig leven die grote indruk op hem maakte. Soms, zo schreef hij eens, dacht hij aan mij via het melodietje op mijn site die hij in Rusland beluisterde toen hij de Elbrus beklom.

Dag Pieter, lieve vriend, we zien elkaar wel weer.