Media and Literature

Internationaal

IsabelCatherineVideo 2
Label Talento Caligrama, nominatie Premio Talento internationaal
Cinematografische transformatie van Isabella I van Castilië tot de promiscue non Catherine van Auvergne

In historisch omgekeerde volgorde biedt de cinematografische transformatie een visie op het fysieke proces van het vorige leven, het gezicht, van de drager van de boektitel “ISABEL LA CATÓLICA: MI VIDA PASADA COMO CATHERINE, UNA MONJA PROMISCUA”.

Inmiddels heeft het boek het label ‘Talento Caligrama’ verkregen, de uitgever binnen Grupo Lantia Publishing, Sevilla.

De creatie, een reconstructie van haar uiterlijk, haar gezicht en de kleding van haar incarnatie, een vorig leven als Catherine van Auvergne, een bloedmooie promiscue Franse non uit de 14e eeuw, werd in opdracht uitgevoerd door de fameuze Amerikaanse grafisch ontwerpster Becca Saladin Segovia op basis van paranormale informatie, aangeleverd door mij, medium en mediamiek auteur Martien Verstraaten. En natuurlijk werd de verkregen informatie mij aangereikt door de geest van Isabella I van Castilië, koningin van Spanje in de vijftiende eeuw.
Jerez de la Frontera, Spanje, 1 mei 2023

MoerBout
Mediumistic Journalism
Incarnatieprocessen en epidemieën: In het verlengde van de schroefdraad van vorige levens
Martien Verstraaten als mediamiek journalist

“Het eerste ‘vorige leven’ van een pandemie. Het vorige leven van het coronavirus. De eerste levensvormen die door de vroegste voorlopers van het huidige coronavirus werden besmet waren een serie vissoorten die door ziekten aan hun ademhalingssysteem bestemd voor de zuurstofvoorziening bij miljoenen dood gingen en als soort uitstierven.”
Jerez de la Frontera, Spanje, 9 maart 2020

Coronavirus
Mediumistic Journalism
Karmische geneeskunde, de ziekte van Wuhan, en hoe Isaac Newton de builenpest overleefde
Martien Verstraaten als mediamiek journalist

“De goden en de virusgoden van vandaag, er is geen vermeende godheid die verantwoordelijk is voor historische epidemiën en pandemiën, Isaac Newton ontwikkelde in hetzelfde tijdsgewricht calculus, optica en de gravitatie theorie.
Jerez de la Frontera, Spanje, 28 maart 2020
00db100ec6c43306fcb15c2632265fdb417b2af5b49bfd5556e131fe5ffc2076 copy
Mediumistic Journalism
Juanma Peña Moreno, Spaanse danser en dansleraar: Mijn vorige leven als danser in Afrika
Martien Verstraaten als mediamiek journalist

Ooggetuigenverslag van de regressie door Elena Sólis, lerares Engels aan de Be-Lingual Language Academy. Collectieve regressies, buitenzintuiglijke diagnose van een aangeboren afwijking (van de slokdarm) van een van de deelnemers.
Guadalcacín, Spanje, 3 oktober 2019

Spanje

Logo diario copia2
Interview
Een leven in dienst van de zintuigen
Reportage van Domingo Díaz

“Het medium Martien Verstraeten behandelt zijn cliënten in Jerez na regressies over de hele wereld te hebben gedaan. De aanblik van Martien Verstraeten verraadt vanaf het eerste moment dat het een bijzondere persoon betreft. Hij omschrijft zichzelf als medium en salsero, met een tintje als schrijver en een click als journalist.

“Maar de belangrijkste persoon met wie hij zegt contact te hebben, is Ayrton Senna, de verongelukte Formule 1-coureur, aan wiens vorige leven hij een hoofdstuk in een van zijn boeken heeft gewijd.
Jerez de la Frontera, Spanje, 11april 2016
Onda Jerez Radio Entrevista 2 copy
De podcast – iVoox
Martien Verstraaten op Onda Jerez Radio
Interview door Marcos Perla

Rondetafelgesprek over vorige levens en de collectieve regressie in Belmondo Discotheque in Guadalcacín, gelardeerd met de “professionele” visie van een “holistische” therapeute.
Jerez de la Frontera, Spanje, 25 oktober 2015
100 Salud copy
Interview
Onda Jerez TV, programma ‘100% SALUD’
Interview door Fulgencio Arias Meseguer

Vorige levens: oorsprong van, en vademecum voor, chronische aandoeningen en storingen. Genezen aan vorige levens: regressies naar vorige levens als diagnose en behandeling voor ziekten en storingrn die maar moeilijk op te sporen zijn.
Jerez de la Frontera, Spanje, 1 april 2014
OndaJerez copy
Interview
Onda Jerez TV, programma ‘JEREZ DE NOCHE’
Interview door Rober Pazo

Vorige levens: de wieg van vergeten talenten. Het opsporen van de verborgen schrijver, musicus of ondernemer in elke man of vrouw. Het boek, Ayrton Senna, de overleden Formule 1-coureur.
Jerez de la Frontera, Spanje, 21 oktober 2015
Onda Jerez Radio Entrevista 1 copy 1
Interview
Onda Jerez Radio, programma ‘EN DIRECTO’
Interview door Marcos Perla

Oorsprong van mediumschap, spreken met overledenen, doel van regressies naar vorige levens, radioprogramma op Curaçao voor paranormale consulten, consulten voor artsen en medisch specialisten, over de toekomst.
Jerez de la Frontera, Spanje, 24 maart 2014
Cocktail
Interview
Onda Jerez TV, programma ‘Al Día – Coctelería’
Welkomst interview door Rober Pazo

Het Land Curaçao, de Nederlandse Antillen, Blue Curacao likeur, wereldburger, salsa danser en een vorige incarnatie in Andalucía als paranormale danseres.
Jerez de la Frontera, Spanje, 20 maart 2014

Nederlandse Antillen

Moro Bondia copy
Interview
TeleCuraçao, programma ‘Mòru Bon Dia
Interview door Aileen Looman

Mediumschap, spreken met de geest van overledenen, de spirituele vriendschap met de overleden Formule 1-coureur Ayrton Senna, document: de locatie van het DNA van Natalee Holloway, de Amerikaanse universiteits studente die vermoord werd op Aruba. Willemstad, Land Curaçao, 26 september 2011
Z86 front copy
Interview
Radio CUROM Z86, programma ‘PERSPEKTIVA’
Interview door Mariano Luis Heyden

Helderziendheid in politieke en culturele aangelegenheden, wat is een paragnost, hoe kunnen we onze talenten ontdekken, extra sensorische beroepsoriëntatie, de nacht is de bakermat van de dag, tovernarij en vermeende tovenarij.
Curaçao, Nederlandse Antillen, 23 september 2011
Hoofdingang University Curacao e1643869047981
Introductie
van Martien Verstraaten voor een lezing op de Universiteit van Curaçao
Dr. Rose Mary Allen, antropoloog en rechearcher sociale wetenschappen

“Ik heb Martien leren kennen via collega antropoloog Dr. Allard D. Willemier Westra, die eind jaren zeventig verbonden was aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en die in Bahia, Brazilië, veldwerk verrichtte naar het gebruik van symbolen in de hulpverlening in de Candomblé”
Willemstad, Land Curaçao, 28 september 2011

Bisinc.
Persbericht
Reyna Joe, journalist en directeur BISinc.

Zijn recent gepresenteerde boek, dat zowel in het Nederlands als in het Braziliaans Portugees is uitgegeven, heet ‘Vlinders kunnen niet Dadelen en Dadels kunnen niet Vlinderen – Genetica van een innerlijke & uiterlijke carrière / As Borboletas não podem Tamarar e as Tâmaras não podem Borboletear – Genêtica de uma carreira interna & externa‘.

Een recent paranormaal contact gaf hem zelfs informatie van waar duidelijke DNA gegevens zijn van de op Aruba verdwenen Amerikaanse Natalee Holloway
Willemstad, Land Curaçao, 19 september 2011
Bisinc.
Persbericht
Reyna Joe, journalist en directeur BISinc.

“Sto. Domingo – Het universum is heel intelligent. We ontvangen informatie over dat wat we werkelijk willen weten en echt voor onszelf moeten doen.

Verstraaten woonde verschillende jaren in Brazilië waar hij veel lezingen hield om mensen te leren hoe hun paranormale vermogens te gebruiken. Hij is ervan overtuigd dat mensen eigen krachten hebben waarvan zij zich vaak niet bewust zijn. Ook leerde hij studenten hoe deze krachten te gebruiken, en succesvol te maken voor de eigen toekomst. Hij besloot om deze kennis te gebruiken om mensen hun eigen capaciteiten te helpen ontdekken. “Iedereen heeft deze mogelijkheden,” vertelt Verstraaten.
Curaçao, Nederlandse Antillen, 15 februari 2004

Biblioteek Cura
Persbericht
Martien Verstraaten

1. Presentatie van het boek met het hoofdstuk ‘Ayrton Senna: Mijn vorige leven als Tibetaanse monnik

2. Presentatie van het ‘Fact Finding Report Verdwijning Natalee Holloway / Locatie DNA’, van de vermoorde Amerikaanse studente, verkregen op basis van extra sensorische perceptie.
Openbaar Ministerie Aruba
De originele, niet aangepaste en niet gesluierde versie van het ‘Fact Finding Report Verdwijning Natalee Holloway’ is enkele dagen na het interview in MÒRU BONDIA / uitzending TELECURAÇAO van 26 september 2011 door mij overgedragen aan het Openbaar Ministerie van Aruba, en daarmee ter beschikking gesteld om nieuw onderzoek te kunnen genereren.


Brazilië

Correo da Bahia4

Interview
Tolk van de transformatie
Cássia Candra, journalist van Oraculo, Correio da Bahia

“De paranormale vermogens van de heer Verstraaten maakten het hem mogelijk de Braziliaanse piloot, verongelukt bij een ongeluk op het circuit van Imola, in Italië, in 1994, tot aan zijn auto te begeleiden (hij legt uit dat het mogelijk is dingen/objecten waar te nemen in het astrale universum). “De atmosfeer, de energie die ik in het interieur van zijn auto aantrof, was dezelfde energie als van het binnenste in een kerk. Senna bestuurde een rijdende tempel. De auto als een metafoor en Ayrton als een public relations agent van de spirituele kracht van de goden”, zo vergelijkt hij. Die ontmoetingen met Senna waren zo vruchtbaar, dat Martien enige dialogen erover op papier heeft gezet, die hij van plan is om uit te geven. Het boek zal gaan heten: O Monge espiritual nas pistas de corrida. De auteur heeft dan de gelegenheid om uit te leggen dat de goeroes van tegenwoordig geen toog meer dragen of zich in de bergen afzonderen.”
Salvador da Bahia, Brazilië, 1 juni 1999

Eunice 1

Brochure
Transformatie Management
Maria Euniké Santos, adjunct-hoogleraar Psychologie (1976-2004) Universidade Federal da Bahia (Ufba), momenteel coördinator ‘Espaço Psicanalítico Interdisciplinar de Salvador’, Brazilië

“Martien heeft de moed dieper te kijken dan voor onze code is toegestaan.”
Salvador da Bahia, Brazilië, 19 juni 1999

Casa de comercio1

Lezing
Het ontwaken van intuïtie en slapende innerlijke krachten

Martien Verstraaten, helderziende en medium in Auditóio do CESEC – Centro de Sócio Económicos
Casa do Comércio

Het baanbrekende werk van Sigmund Freud, Carl Gustaf Jung, en in hun voetspoor Wilhelm Reich, Frits Perls en Alexander Löwen is aan velen bekend. Freud met zijn martiaal georiënteerde horoscoop, kon niet anders dan de burgerlijk seksuele moraal vernietigen, terwijl Jung met de mysterieplaneten de hemel van het collectief onderbewuste bij elkaar droomde. Reich wrong zich met revolutionaire orgone theorieën de FDA-gevangenis in, maar werd wel de vader van een processie van lichaamsgerichte therapeuten. De vertegenwoordigers van al deze grootheden praktiseren heden ten dage ook hier in Bahia, als psychiaters, psychologen en psychotherapeuten, waarvan sommigen zelfs op dit moment in het panel achter deze tafel hebben plaatsgenomen.
Salvador da Bahia, Brazilië, 16 juni 1999