RADIO JEREZ CADENA SER – Interview met auteur Martien Verstraaten

Spaanse DAG VAN DE OVERLEDENEN, interview met auteur Martien Verstraaten over zijn met de Premio Talento (2024) genomineerde boek ‘Isabel la Católica: mi vida pasada como Catherine, una monja promiscua’

Het interview valt te beluisteren op woensdag 1 november 2023, gepland tussen 12:00 en 14:00 uur, maar het zou zomaar ook iets later kunnen zijn. De frequenties zijn: 106,8 FM – 126 OM. www.radiojerez.com

Presentatie van het onthullende boek LAS VIDAS PASADAS, de vorige levens van illustere Spaanse historische figuren

In de loop van 2020 verschijnt het nieuwe boek van Martien Verstraaten, LAS VIDAS PASADAS. De vorige levens van Spaanse historische figuren worden onthuld, zoals van Isabel la Católica als Catherine, een promiscue lesbische Franse abdis en Miguel de Cervantes als Filius, een stotterende erudiete Grieks-Atheense redenaar.

¿Has tenido una Vida Pasada como Bailarina, Bailerín, o Amante del Baile?

Had je een vorig leven als danseres, danser, of liefhebber van dans?
OP ZOEK NAAR DE OORSPRONG VAN DE PASSIE VOOR DANS
1. Individuele regressie naar het vorige leven van de Andalusische danser en dansleraar Juanma Peña Moreno
2. Collectieve regressie naar het vorige leven van de aanwezige dansliefhebbers in BELMONDO...

Zondag 9 juni 2019, 12:00 a.m.
Discotheque BELMONDO
C/ Piñon 34, Guadalcacín, Jerez de la Frontera, Spanje
Voertaal: Spaans

Introductie: Fulgencio Arias Mesenguer, Reiki Master / journalist, voorheen directeur ONDAJEREZ RTV
Assistente: Elena Solís, docente Engels en Spaans

Encontramos el espíritu de Lola Flores

Verwacht: persconferentie & channeling
Encontramos el espíritu de Lola Flores
1. La vida pasada de Lola Flores como maestro francés de ballet
2. Respuestas paranormales a preguntas personales

¿Has tenido una Vida Pasada como Bailarina o Bailarin?

Had je een Vorig Leven als Danser of Danseres?
Introductieworkshop: een collectieve regressie, naar de persoonlijke oorsprong van de eigen dans. Voor dansers en danseressen en voor gepassioneerde liefhebbers van Salsa, Flamenco, Ballet, Tango, Kizomba, Jazzballet of Zouk.

Zondag 8 november 2015, 12:00 p.m.
Discotheque BELMONDO, C/ Piñon 34, Guadalcacín (Jerez), Spanje
Voertaal: Spaans
Geïntroduceerd door Fulgencio Arias Meseguer, journalist ONDAJEREZ RTV

Los espíritus espirituales & espirituosos

Spirituele & spiritueuze spirits
en hun invloed op de liefde,
literatuur en muziek,
wetenschap en wetenschappers,
en op de economie van de portemonnee.

Lezing (Spaans) en interactie met het publiek.
Vrijdag 28 november 2014, 20:00 uur.
La Moderna, Calle Larga 67, Jerez de la Frontera

ARTE CURA PARANORMAL – Atopic Dermatitis op Curaçao

VERWACHT: I. Lezing: 'Case of Kor G. & Jody O.: Study on Eczema / Atopic Dermatitis'. Locatie: University of Curaçao mr. dr. Moises Frumencio da Costa Gomez. II. Collectieve behandelsessie voor alle Curaçaose kinderen met constitutioneel eczeem. III. 3-delig begeleidingsproject 'JODY O.', Creatieve Expressieve Vorming voor Curaçaose kinderen met constitutioneel eczeem.

Braziliaanse geesten, goden en engelbewaarders

Tijdens een lezing voor artsen en therapeuten van de GGD en van 'DSM - Departamentu di Salú Mental' op Curaçao stelde ik al schertsend eens de vraag: 'Zijn er nog dode therapeuten in de zaal?' Tijdens lezingen voor therapeuten bezoeken mij altijd overledenen die in hun leven arts, therapeut of medium waren, en die belangstelling hebben voor de wijze van overdracht op mijn toehoorders, wanneer het paranormale naar het normale wordt vertaald.

Persconferentie Curaçao: Ayrton Senna’s vorige leven als Tibetaanse monnik

Persconferentie in de Nationale Bibliotheek van Curaçao (deel 1)
Het vorige leven van Ayrton Senna als Tibetaanse monnik, beschreven in de 4e lezing, is het hoogtepunt in het boek. Als mediamiek journalist interviewde ik de overleden autocoureur die overleed in Imola, Italië tijdens de Grand Prix. Als reïncarnatietherapeut bracht ik Senna terug naar zijn vorige leven als Tibetaanse monnik, en als ghostwriter vertaalde ik de gedachten van Senna op papier.

Persconferentie Curaçao: Fact Finding Report Natalee Holloway

Dan zijn we nu aanbeland bij Natalee Holloway (deel 2 van de persconferentie). Voor mij ligt het ‘Fact Finding Report verdwijning Natalee Holloway’, dat ik op basis van paragnosie oftewel paranormale waarneming, samenstelde. U moet me maar niet kwalijk nemen, maar dit document is een bewerkte, gekuiste en aangepaste versie van het origineel.

Komunikado di Prensa di Martien Verstraaten / Bright Ideas & Services

Paragnost en mediamiek journalist Martien Verstraaten zal op woensdag 28 september om 8 uur ’s avonds een lezing geven op de Universiteit van Curaçao met de titel: Braziliaanse geesten, goden en engelbewaarders: geïncorporeerde Afro-Braziliaanse Orixás als entiteiten voor contemporain geluk.
Verstraaten was gedurende de laatste twee decennia regelmatig op Curaçao en andere landen in de omstreken, waar hij keer op keer weer mensen wist te helpen door hen via persoonlijke contacten, regressies en workshops hielp met het begrijpen van het waarom van verschillende aspecten in hun leven.

Empowerment geboren uit Andere tijden / University of Curaçao

DESTINATIONS - Laboratory for Intuitive Intelligence presenteert op zaterdag 1 en zondag 2 oktober 2011 de mediamieke workshop met OTII-deelcertificaat: Empowerment geboren uit Andere tijden. Zijn signalen van mijn vorige levens ver weg? Zijn alle ingrediënten ervan misschien dicht bij huis te ontdekken? Liggen alle ingrediënten van mijn vorige levens soms gewoon op mijn eet- of werktafel? En wat te denken van de vorm van onze tafel en stoel, het eeuwige pennenbakje of drinkmok waar geen afscheid van genomen kan worden?

Koredó di Formulá 1 Ayrton Senna, tabata mònek na Tibèt

UTRECHT / Kòrsou – Awe periodista medio místiko Martien Verstraaten a presentá su buki na minister plenipotensiario interino di korsou na ulanda Humphrey 'Pim' Senior. Ta trata aki di e buki 'Vlinders kunnen niet Dadelen en Dadels kunnen niet Vlinderen' ku ta trata bidanan di e koredó di Fórmula 1 Ayrton Senna kende a muri hasiendo su deporte.

ANP | Formule 1-coureur Ayrton Senna, monnik in Tibet

UTRECHT / CURAÇAO – De overleden Formule 1-coureur Ayrton Senna spreekt over zijn leven als monnik in Tibet met mediamiek journalist Martien Verstraaten. In de 4e lezing van zijn boek ’Vlinders kunnen niet Dadelen en Dadels kunnen niet Vlinderen - Genetica van een innerlijke & uiterlijke carrière’, doet Verstraaten verslag van zijn 'reis' naar Tibet en het Tibetaanse leven van Ayrton Senna.