ANP | Formule 1-coureur Ayrton Senna, monnik in Tibet

Presentatie boek aan Plaatsvervangend Gevolmachtigde Minister van Curaçao in Den Haag, de heer Pim Senior Minister (ANP Persbericht)

 

P E R S B E R I C H T

UTRECHT / CURAÇAO – De overleden Formule 1-coureur Ayrton Senna spreekt over zijn leven als monnik in Tibet met mediamiek journalist Martien Verstraaten. In de 4e lezing van zijn boek Vlinders kunnen niet Dadelen en Dadels kunnen niet Vlinderen: Genetica van een innerlijke & uiterlijke carrière, doet Verstraaten verslag van zijn ‘reis’ naar Tibet en het Tibetaanse leven van Ayrton Senna.

De officiële verschijningsdatum van het boek is 15 Maart 2011, wanneer het boek wordt aangeboden aan de Plaatsvervangend Gevolmachtigde Minister van Curaçao in Den Haag, de heer Pim Senior.

Ing. Angel R. Salsbach, politicus en voormalig Waarnemend Gezaghebber van Curaçao, schrijft in het voorwoord van Verstraatens boek over Transformatie Management: ‘Het leven en vorige leven van de Braziliaanse Formule 1-coureur Ayrton Senna is een bloedstollend mooi voorbeeld op welke manier een carrière in beeld kan worden gebracht.’

Als medium en ghostwriter laat Verstraaten Ayrton Senna aan het woord, spreekt met hem, wandelt door zijn verleden, onthult en laat onthullen. Over zijn leven en vorige leven, zijn gelauwerde carrière, en over de oorzaak van zijn gewelddadige dood in 1994 tijdens de crash op het circuit van Imola, Italië. Het fatale auto-ongeluk komt in een ander daglicht te staan.

Senna als monnik De interviews geven inzicht in Senna’s missie die de basis vormt voor zijn latere succes. De inkijk in zijn verleden maakt duidelijk dat de bouwstenen voor zijn succesvolle carrière te vinden zijn in een monnikenklooster in het bergachtig Tibet. In zijn boek toont Verstraaten vanuit longitudinaal onderzoek het verband aan tussen de huidige carrière van een persoon, zijn kinderjaren/adolescentie en carrière-relevante vorige levens van de persoon.

Politiek en hogere magie Na Nederland en Curaçao woont en werkt Verstraaten als paragnost en medium verschillende jaren in het Braziliaanse Salvador da Bahia. De magische stad van zangeres Daniela Mercury en van de politieke ‘grootmeester’, Antônio Carlos Magalhães, op dat moment voorzitter van de Braziliaanse Senaat. Verstraaten bestudeert er de magische Candomblé, een Afro-Braziliaanse religie, en ontdekt dat politiek en hogere magie hand in hand gaan.

Goeroes van Wimbledon Goeroes van tegenwoordig dragen geen toog meer of zonderen zich af in de bergen, schreef Cássia Candra in Correio da Bahia. Goeroes van vandaag zijn spirituele coureurs die racemonsters berijden, excelleren op het heilige gras van Wimbledon, voetballen in trance op de Braziliaanse grasmat, of twitteren als passionele politieke leiders in de moderne arena.

Het boek is inmiddels vertaald in het Braziliaans Portugees.

// Einde bericht

Links: https://martienverstraaten.com/events/senna.html

 

_____

Vlinderen kunnen niet Dadelen en Dadels kunnen niet Vlinderen – Genetica van een innerlijke & uiterlijke carrière (ISBN 978-90-812836-5-6 / NUR 762)

_____

 

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

M    +31 (0)6 16195225
W    www.martienverstraaten.com

Website: http://www.martienverstaaten.com

____________________________________________

Vlinders kunnen niet Dadelen en Dadels kunnen niet Vlinderen
ISBN 978-90-812836-5-6 / NUR 762

Bijlagen: 3

BookMartien1.jpg    flyer in Nederlands
BookMartien2.jpg    flyer in Portugees
BookMartien.pdf      flyer in Nederlands en Portugees