ARTE CURA PARANORMAL – Atopic Dermatitis op Curaçao

Constitutioneel eczeem

Foto (detail): Wikipedia / Chamaeleon

VERWACHT op Curaçao, eerste helft 2014:

Project ARTE CURA PARANORMAL

1. Lezing: Case of Kor G. & Jody O.: Study on Eczema / Atopic Dermatitis
Locatie: University of Curaçao mr. dr. Moises Frumencio da Costa Gomez
Datum: nader te bepalen

De (Nederlandse) kinderen Kor G. & Jody O. leden in 1987 aan een ernstige vorm van constitutioneel eczeem. Huisartsen, dermatologen, homeopaten en andere genezers kregen er gedurende jaren geen vat op. De kinderen waren tot dan toe gedoemd om veelal een streng dieet te volgen waar alle levenslust uit verdwenen was. Van kinderpartijtjes met reuze lolly’s en een glaasje cola was geen sprake meer. Handjes moesten ’s nachts tegen het krabben worden met wachtels worden vastgebonden.Een cyclus van paranormale behandelingen op basis van een mediamieke analyse wierp in korte tijd vruchten af. Kor G. en Jody O. werden binnen enkele maanden bevrijd van dat wat men atopic dermatitis noemde. Beide kinderen konden gezond opgroeiden tot volwassen mensen. In 2013 werd er opnieuw contact gelegd met de kinderen, intussen volwassen mensen. Het verhaal over hun genezing is te lezen in een studie. Zie: http://bit.ly/1dGRr2x

2. Collectieve behandelsessie voor ALLE Curaçaose kinderen met constitutioneel eczeem
Locatie: nader te bepalen
Datum: nader te bepalen

3. Creatieve Expressieve Vorming: 3-delig begeleidingsproject ‘JODY O.’ voor Curaçaose kinderen met constitutioneel eczeem
Locatie: nader te bepalen
Data: nader te bepalen

4. Individuele consulten

 

Vervolginformatie kan op deze pagina worden ingezien.