Persconferentie Curaçao: Ayrton Senna’s vorige leven als Tibetaanse monnik

Biblioteek Cura

 

 

 

 

Persconferentie in de Nationale Bibliotheek van Curaçao (deel 1)

 

 

Curaçao, 22 september 2011

1. De presentatie op Curaçao van twee spirituele boeken.
2. Het geven van een lezing en van een workshop op de Universiteit van Curaçao.
3. De presentatie van het Fact Finding Report verdwijning Natalee Holloway / locatie DNA.

Het Nederlandse boek Vlinders kunnen niet Dadelen en Dadels kunnen niet Vlinderen: Genetica van een innerlijke & uiterlijke carrière bood ik op 22 maart 2011 aan op het Curaçaohuis in Den Haag aan de Plaatsvervangend Gevolmachtigde Minister van Curaçao, de heer Humphrey ‘Pim’ Senior.

De Braziliaans Portugese vertaling van het boek heeft als titel: As Borboletas não podem Tamarar e as Tâmaras não podem Borboletear: Genética de uma carreira interna & externa en zal na Curaçao worden aangeboden aan de zus van de overleden Formule 1-coureur Ayrton Senna.

Het vorige leven van Ayrton Senna als Tibetaanse monnik, beschreven in de 4e lezing, is het hoogtepunt in het boek. Als mediamiek journalist interviewde ik de overleden autocoureur die verongelukte in Imola, Italië, tijdens de Grand Prix. Als reïncarnatietherapeut bracht ik de overleden Senna terug naar zijn vorige leven als Tibetaanse monnik, en als ghostwriter vertaalde ik de gedachten van Senna op papier.

 

Vlinders kunnen niet Dadelen en Dadels kunnen niet Vlinderen
Hoofdstuk IV Ayrton Senna: Mijn vorige leven als Tibetaanse monnik

Ayrton Senna da Silva, een getergde entiteit, een Tibetaanse entiteit die Formule 1-coureur wilde zijn (São Paulo SP, Brazilië 1960 – Imola, Italië 1994) – Braziliaans Formule 1-coureur, meervoudig wereldkampioen die overleed bij een crash tijdens de San Marino Grand Prix te Imola, Italië.

 

______________________________________________________________________

 

Vlinders kunnen niet Dadelen en Dadels kunnen niet Vlinderen
Genetica van een innerlijke & uiterlijke carrière

© 2010 Martien Verstraaten

Publisher Destinations Inc – Intuitive Intelligence
Nederland / Curaçao, Nederlandse Antillen
Ontwerp omslag & titelpagina’s: GLU – Grafisch Lyceum Utrecht
Druk & Bindwerk: WPS – Koninklijke Wöhrmann, Zutphen

ISBN 978-90-812836-5-6 NUR 762

 

Zie ook: Books