Empowerment geboren uit Andere tijden / University of Curaçao

DESTINATIONS – Laboratory for Intuitive Intelligence
presenteert op zaterdag 1 en zondag 2 oktober 2011 de mediamieke workshop met OTII-deelcertificaat:

Empowerment geboren uit Andere tijden
Regressies en dynamische potenties uit vorige levens

Locatie: University of Curaçao mr. dr. Moises Frumencio da Costa Gomez
Docent: Martien Verstraaten, paragnost & reïncarnatietherapeut
Assistent docent: Ramon Penzo, musicus

 

Transformaties voor het managen van leven, liefde en werk.
Zijn signalen van mijn vorige levens ver weg? Zijn alle ingrediënten ervan misschien dicht bij huis te ontdekken? Liggen alle ingrediënten van mijn vorige levens soms gewoon op mijn eet- of werktafel? En wat te denken van de vorm van onze tafel en stoel, het eeuwige pennenbakje, mok of drinkbeker waar geen afscheid van genomen kan worden? En waarom bewaren we bepaalde kledingstukken jaar in jaar uit in de kleerkast. Waarom kopen we zo vaak dezelfde kleding, schoenen? De kleur en vorm ervan, het type riemen en ceinturen, stofsoort, schoengespen, leersoort en sierstiksel.

Zijn er sporen van vorige levens zichtbaar in de gereedschapskist of in de rommelige kofferbak van mijn auto, op de tweede plank van mijn boekenkast, in het naaimandje, de foto’s die we bewaren, de geordende of wilde tuin en erf, het sentiment bij muziek, bij dans, wetenschap, of gevoel te vinden in stuiversromannetjes en soaps? Kortom een caleidoscopische litanie van ingrediënten direct om u heen, die direct of indirect, maar glashelder, zuiver en zeker naar een of meerdere vorige levens voeren.

Vorige levens liggen voor het oprapen gelijk onder uw neus, heel dicht bij huis en met een fluitje van een cent te traceren. Het is alsof u met de bril op de neus aan het zoeken bent naar uw eigen bril. De workshop reikt u diverse brillen met multifocale glazen aan om vorige levens vanuit elk gewenst perspectief te kunnen zien, en vooral ook… om vorige levens te kunnen voelen.

Een spetterende en intelligente 3-delige workshop voor het operationeel maken van krachten uit een eerder bestaan. Om vandaag toe te passen in liefde, werk en gezondheid, voor financieel welbevinden of gewoon voor meer inzicht en plezier in het leven dat ons dagelijks omringt.

 

Doelgroep:
De nieuwsgierige, de musicus, de journalist,
de avontuurlijke bestuurder, de danseres,
de stille manager, de zwemcoach, de politieagent,
de bankier, de actrice, de ondernemer, de speerwerper,
de coloratuursopraan, de politicus, de bodybuildster,
de geisha, de culinaire aanrechtkunstenares,
en u of jij.

 

Deel 1. Zaterdag 1 oktober 09:00 – 10:30 uur en 10:45 – 12:15 uur
a. Regressietechnieken
b. Regressieve talentenbank

Deel 2. Zaterdag 1 oktober 13:00 – 14:30 uur en 14:45 – 16:15 uur
a. Toptien incarnaties
b. Vijfsterren incarnaties

Deel 3. Zondag 2 oktober 09:00 – 10:30 uur en 10:45 – 12:15 uur
a. Empowerment geboren uit vorige levens
b. Empowerment geknipt voor huidige levens

Deel 4. Zondag 2 oktober 12.45 – 13.30 uur
a. Registratie voor certificering

 

Kosten:
Prijs speciaal voor Curaçao, ANG 245,-
Inclusief Destinations OTII-deelcertificaat

Kleding: gemakkelijk zittend
Voertaal: Nederlands

 

Inschrijvingen & info Curaçao:
BISInc – Bright Ideas & Services Inc Curaçao
(5999) 767-9255, (5999) 561-2818

Info Nederland:
Destinations – Laboratory for Intuitive Intelligence
The Netherlands / Curaçao / Brazil
0031 (0)6 16195225