Lola Flores: Een geest klopte bij me aan

LolaFlores1
La Faraona Lola Flores. Foto: Fotograma
Jaargang 9.
Column 0.88
 

 

Het nieuwe boek van Martien Verstraaten

ISABEL LA CATÓLICA:
MI VIDA PASADA COMO CATHERINE, UNA MONJA PROMISCUA

 

Het volledige (Spaanstalige) verhaal van “Lola Flores: een geest klopte bij me aan” is een van de hoofdstukken in het boek dat augustus 2023 is verschenen bij uitgeverij Caligrama (Lantia Publishing) in Sevilla, Spanje. Het boek is inmiddels genomineerd voor de internationale award PREMIO TALENTO. Uitgaven in andere talen, inclusief het Nederlands, zullen ongetwijfeld volgen.

In Deel I ontleedt de auteur als een messcherpe patholoog-anatoom, onthult als een bevlogen onderzoeksjournalist en beschrijft als een gepassioneerd romanschrijver het leven en de vorige levens, de reïncarnatie, van de overleden Spaanse historische figuren Lola Flores, Isabel la Católica, Antoni Gaudí, Tomás de Torquemada, Pablo Picasso, Saint Teresa van Ávila en Miguel de Cervantes.

In Deel II doet het medium en auteur verslag van de behandeling en genezing van ziekten of storingen van levende cliënten of patiënten. De casussen van Kor G., Jody O., Ricardo B., Filomena B., Cristiane O., Isabel S., en bovendien de vorige levens van de fameuze uroloog Dr. Aurelio Muñoz Villellas, laten zien hoe verkregen informatie door paranormale waarneming en regressies naar vorige levens succesvol wordt toegepast.

 

Fragment uit hoofdstuk 1.

Een bevriende schrijver, een officier van de (Spaanse) Armada, die onbewust paranormale kwaliteiten incorporeerde, ´stelde me voor´ aan Lola Flores. Zijn suggestie om de mogelijkheid te overwegen een mediamiek contact met haar te maken leek mij rechtstreeks geïnspireerd te zijn door Lola Flores. Ik wilde deze mogelijkheid onderzoeken, me een keer open stellen voor de Jerezaanse diva.

Enkele weken gingen voorbij. Kort daarna, op een ochtend ging ik in trance en voelde voor het eerst haar aanwezigheid, vol van energie. De vibraties die ik ervoer kwamen zeer snel op en waren heftig van aard. Alle duivels! Ik voelde een dominante energie die psychologisch een gevolg was van het enthousisme van haar geest. Natuurlijk kon ik deze gedesincarneerde flamencodanseres niet negeren, en voor ik er erg in had, viel als een bom de eerste informatie in me, op me. Ik realiseerde me, in de taal van de zintuigen, dat sinds haar jeugd:

Een fundamenteel probleem, een stoornis, haar leven had getekend.

Maar nu, na haar dood en terugkijkend op haar leven, wilde ze schoon schip maken. Als medium en regressietherapeut naar vorige levens, zou ik daarbij kunnen helpen.

 

 

 

Update 09-08-2023

__________________________________________________________________________________

© MARTIEN VERSTRAATEN
Psychic & mediumistic healer. Past life regression therapist.
Into practice since 1985 (The Netherlands, Curaçao, Brazil, Spain).

Mediumistic journalist. Author.

Occupied post
Professor of Visual Arts and Experimental Methods
Faculty of Education of the Nijmegen polytechnic “Gelderse Leergangen”
currently
HAN University of Applied Sciences, Arnhem and Nijmegen, The Netherlands

Professor of Visual Arts and Metaphysical Methodology of Learning
Faculty of Education of the Leeuwarden polytechnic “Ubbo Emmius”
currently
NHL University of Applied Sciences, Groningen and Leeuwarden, The Netherlands

Formerly governor of art and culture
Member of the board for Cultural Advice of the County of Groningen
Groningen, The Netherlands
Member of the general board of the Groninger Museum
Groningen, The Netherlands

_______________________________________________


DESTINATIONS
– Laboratory for Intuitive Intelligence
Spain – The Netherlands – Curaçao – Brazil
CONSULTORIO PARANORMAL ANDALUCÍA
Jerez de la Frontera, Cádiz, Spain

www.martienverstraaten.com