Lola Flores: Mijn vorige leven als Francis, een Franse balletmeester

LolaFlores1
La Faraona Lola Flores. Foto: Fotograma
Jaargang 9.
Column 0.89
 

 

Het nieuwe boek van Martien Verstraaten

ISABEL LA CATÓLICA:
MI VIDA PASADA COMO CATHERINE, UNA MONJA PROMISCUA

 

Het volledige (Spaanstalige) verhaal van “Lola Flores: Mijn vorige leven als Francis, een Franse balletmeester” is een van de hoofdstukken in het boek dat augustus 2023 is verschenen bij uitgeverij Caligrama (Lantia Publishing) in Sevilla, Spanje. Het boek is inmiddels genomineerd voor de internationale award PREMIO TALENTO. Uitgaven in andere talen, inclusief het Nederlands, zullen ongetwijfeld volgen.

In Deel I ontleedt de auteur als een messcherpe patholoog-anatoom, onthult als een bevlogen onderzoeksjournalist en beschrijft als een gepassioneerd romanschrijver het leven en de vorige levens, de reïncarnatie, van de overleden Spaanse historische figuren Lola Flores, Isabel la Católica, Antoni Gaudí, Tomás de Torquemada, Pablo Picasso, Saint Teresa van Ávila en Miguel de Cervantes.

In Deel II doet het medium en auteur verslag van de behandeling en genezing van ziekten of storingen van levende cliënten of patiënten. De casussen van Kor G., Jody O., Ricardo B., Filomena B., Cristiane O., Isabel S., en bovendien de vorIge levens van de fameuze uroloog Dr. Aurelio Muñoz Villellas laten zien hoe verkregen informatie door paranormale waarneming en regressies naar vorige levens succesvol wordt toegepast.

 

Fragment uit hoofdstuk 2.

In het mediamiek verkregen beeld zie ik hem van voren, en krijg een indruk van zijn karakter. Laten we hem Francis noemen. Als medium breng ik via Lola het leven van Francis in beeld. Het wordt een regressie naar een vorige leven, maar dan met de overleden Lola als reizende cliënt, als ware ze een van mijn levende cliënten. Ook geesten blijken te willen weten waar en hoe hun vorige leven verliep, om inzicht te krijgen in processen over leven en dood.

EEN HOUTEN BEEN

Voor een regressie naar het vorig leven van Lola is het problematische been een perfect scharnierpunt, een somatische brug, zowel persoonlijk als sociaal-cultureel. (Vorige) levens zijn met elkaar verbonden door significante ervaringen, scharnierpunten die in aard variëren van grote voorspoed tot en met kommer en kwel.

De pijn in het been van Lola is het gevolg van haar incarnatie als Francis. Tijdens zijn leven krijgt Francis een probleem met een van zijn benen: zijn linker been wordt geamputeerd en uiteindelijk vervangen door een houten been.

 

 

 

Update 09-08-2023

__________________________________________________________________________________

© MARTIEN VERSTRAATEN
Psychic & mediumistic healer. Past life regression therapist.
Into practice since 1985 (The Netherlands, Curaçao, Brazil, Spain).

Mediumistic journalist. Author.

Occupied post
Professor of Visual Arts and Experimental Methods
Faculty of Education of the Nijmegen polytechnic “Gelderse Leergangen”
currently
HAN University of Applied Sciences, Arnhem and Nijmegen, The Netherlands

Professor of Visual Arts and Metaphysical Methodology of Learning
Faculty of Education of the Leeuwarden polytechnic “Ubbo Emmius”
currently
NHL University of Applied Sciences, Groningen and Leeuwarden, The Netherlands

Formerly governor of art and culture
Member of the board for Cultural Advice of the County of Groningen
Groningen, The Netherlands
Member of the general board of the Groninger Museum
Groningen, The Netherlands

_______________________________________________


DESTINATIONS
– Laboratory for Intuitive Intelligence
Spain – The Netherlands – Curaçao – Brazil
CONSULTORIO PARANORMAL ANDALUCÍA
Jerez de la Frontera, Cádiz, Spain

www.martienverstraaten.com