Isabel la Católica: seksuele bekentenissen van een Spaanse koningin

11MartienCommission High Res
Diptych of Isabel la Católica and Catherine of Auvergne. Image: Becca Segovia – Royalty Now
Jaargang 10.
Column 1.15
 

 

Het nieuwe boek van Martien Verstraaten

ISABEL LA CATÓLICA:
MI VIDA PASADA COMO CATHERINE, UNA MONJA PROMISCUA

 

Het volledige (Spaanstalige) verhaal van “Isabel la Católica: seksuele bekentenissen van een Spaanse koningin” is een van de hoofdstukken in het gelijknamige boek dat augustus 2023 is verschenen bij uitgeverij Caligrama (Lantia Publishing) in Sevilla, Spanje. Het boek is inmiddels genomineerd voor de internationale award PREMIO TALENTO. Uitgaven in andere talen, inclusief het Nederlands, zullen ongetwijfeld volgen.

In Deel I ontleedt de auteur als een messcherpe patholoog-anatoom, onthult als een bevlogen onderzoeksjournalist en beschrijft als een gepassioneerd romanschrijver het leven en de vorige levens, de reïncarnatie, van de overleden Spaanse historische figuren Lola Flores, Isabel la Católica, Antoni Gaudí, Tomás de Torquemada, Pablo Picasso, Saint Teresa van Ávila en Miguel de Cervantes.

In Deel II doet het medium en auteur verslag van de behandeling en genezing van ziekten of storingen van levende cliënten of patiënten. De casussen van Kor G., Jody O., Ricardo B., Filomena B., Cristiane O., Isabel S., en bovendien de vorige levens van de fameuse uroloog, Dr. Aurelio Muñoz Villellas, laten zien hoe verkregen informatie door paranormale waarneming en regressies naar vorige levens succesvol wordt toegepast.

 

Fragment uit hoofdstuk 3.

EEN EERDERE INCARNATIE OP DE TROON

De nog jonge Isabel zit op haar troon, en schuift met haar zitvlak, geluidloos en bijna niet zichtbaar voor anderen, voorzichtig op en neer. Zoals sinds kort wel vaker het geval is als ze op de troon zit, steunt ze al zittend afwisselen op haar linker of op haar rechter bil. Daardoor krijgt haar onderlichaam, haar genitaliën, meer ontspanning en lucht zonder te verdrinken in het voor haar broeierig warme stoelkussen of gestoffeerde zitting van de troon. Ze ontvangt personen die, zoals zo vaak, van haar afhankelijk zijn. Door het uitoefenen van institutionele macht, niet ongebruikelijk voor koning of koningin, raakt haar lichaam zoals ze nog vaak zal ervaren, opgewonden, seksueel opgewonden wel te verstaan.

Ook vandaag is de opwinding weer zo hevig, dat haar onderlichaam, haar genitaliën, er zelfs pijn van doen. De opwinding en pijn tijdens het uitoefenen van macht vanaf de troon, heeft ze niet in de hand. De sensaties dienen zich als vanzelf aan. Eenvoudig gezegd, het is lust en pijn, of lust met pijn, met schuld en boete als gevolg. Het zich schuldig voelen over seksualiteit en zich er tegen proberen te wapenen zal een belangrijk thema worden in haar persoonlijk leven en in haar regeerperiode. Isabel verafschuwt de opwinding, en probeert zich ertegen te verzetten. Het zachte zitgedeelte van haar troon heeft ze al laten vervangen door een hardere ondergrond. Ze hoopt dat wanneer haar onderlichaam weer in vuur en vlam staat het beter kan afkoelen.

(…) Behandelende artsen worden dan ook vaak niet toegelaten, kunnen effectief niets uitrichten: pijn lijden of sterven van de patiënt is minder bezwaarlijk dan (lichamelijk en mentaal) openheid van zaken geven. De patiënt sterft dan meestal ook, bijvoorbeeld via kanker, ‘aan een vorig leven’.

 

 

 

 

Update 09-08-2023

__________________________________________________________________________________

© MARTIEN VERSTRAATEN
Psychic & mediumistic healer. Past life regression therapist.
Into practice since 1985 (The Netherlands, Curaçao, Brazil, Spain).

Mediumistic journalist. Author.

Occupied post
Professor of Visual Arts and Experimental Methods
Faculty of Education of the Nijmegen polytechnic “Gelderse Leergangen”
currently
HAN University of Applied Sciences, Arnhem and Nijmegen, The Netherlands

Professor of Visual Arts and Metaphysical Methodology of Learning
Faculty of Education of the Leeuwarden polytechnic “Ubbo Emmius”
currently
NHL University of Applied Sciences, Groningen and Leeuwarden, The Netherlands

Formerly governor of art and culture
Member of the board for Cultural Advice of the County of Groningen
Groningen, The Netherlands
Member of the general board of the Groninger Museum
Groningen, The Netherlands

_______________________________________________


DESTINATIONS
– Laboratory for Intuitive Intelligence
Spain – The Netherlands – Curaçao – Brazil
CONSULTORIO PARANORMAL ANDALUCÍA
Jerez de la Frontera, Cádiz, Spain