Isabel la Católica: Mijn vorige leven als Catherine, een promiscue non

11MartienCommission High Res
Diptych of Isabel la Católica and Catherine of Auvergne. Image: Becca Segovia – Royalty Now
Jaargang 10.
Column 1.16
 

 

Het nieuwe boek van Martien Verstraaten

ISABEL LA CATÓLICA: MI VIDA PASADA COMO CATHERINE, UNA MONJA PROMISCUA

Het volledige (Spaanstalige) verhaal van“Isabel la Católica: Mijn vorige leven als Catherine, een promiscue non” is een van de hoofdstukken in het gelijknamige boek dat augustus 2023 is verschenen bij uitgeverij Caligrama (Lantia Publishing) in Sevilla, Spanje. Het boek is inmiddels genomineerd voor de internationale award PREMIO TALENTO. Uitgaven in andere talen, inclusief het Nederlands, zullen ongetwijfeld volgen.

In Deel I ontleedt de auteur als een messcherpe patholoog-anatoom, onthult als een bevlogen onderzoeksjournalist en beschrijft als een gepassioneerd romanschrijver het leven en de vorige levens, de reïncarnatie, van de overleden Spaanse historische figuren Lola Flores, Isabel la Católica, Antoni Gaudí, Tomás de Torquemada, Pablo Picasso, Saint Teresa van Ávila en Miguel de Cervantes.

In Deel II doet het medium en auteur verslag van de behandeling en genezing van ziekten of storingen van levende cliënten of patiënten. De casussen van Kor G., Jody O., Ricardo B., Filomena B., Cristiane O., Isabel S., en bovendien de vorige levens van de fameuze uroloog Dr. Aurelio Muñoz Villellas, laten zien hoe verkregen informatie door paranormale waarneming en regressies naar vorige levens succesvol wordt toegepast.

 

Fragment uit hoofdstuk 4.

VERSTOTEN ALS ABDIS

M. Isabel, enkele weken geleden informeerde je mij via channeling en mediamieke informatie [zie: Isabella Católica: Seksuele bekentenissen van een Spaanse koningin] over het hebben van lust en pijn, over het op de troon heen en weer moeten bewegen met je zitvlak, over het steeds van bil moeten wisselen om je onderlichaam rust te gunnen.
M: Isabel, ik breng je leven als Spaanse koningin opnieuw onder je aandacht, onder je emotionele aandacht. Ga als overledene terug in de tijd en neem opnieuw plaats op de troon, voel opnieuw lust en pijn tijdens momenten van macht, voel opnieuw hoe je geslachtsorganen in brand lijken te staan.
Isabel: Ja, ik beleef het opnieuw, de ervaring is opnieuw in mij ook al heb ik als gedesincarneerde (overledene) geen lichaam. Maar het ‘voelt’ alsof ik weer een lichaam heb.
M: Isabel, we spoelen nu de tijd nog verder terug naar het verleden, naar een vorig leven, een leven vóór je leven als koningin van Spanje, een leven waarbij je ook lust en pijn voelde en je geslachtsorganen in brand leken te staan, en steeds van bil verwisselde bij het zitten. Het beeld komt nú in je op. Vertel wat je ervaart, waar je bent, wat je voelt.

Extra sensorisch filmbeeld en achtergrondscenario
Nog voordat Isabel het antwoord geeft ontvang ik het volgende filmbeeld op mijn extra sensorisch beeldscherm: Een kale bergtop.

De bergtop is het bovenste deel van een hoge smalle bergformatie, een reusachtige vrijstaande massieve zuil als een gladde eenzame kolom van zwart gesteente die de lucht in torent te midden van een uitgestrekt berglandschap. De massieve zuil is een abstracte sculptuur van moeder natuur als beeldhouwer en bevindt zich in midden Frankrijk, in de regio Auvergne.
Het is laat in de middag en door opkomende nevel is het zicht matig. De contouren van het uitgestrekte en eenzame berglandschap met enkele diepe dalen laten zich zien. Een vrouw in gehavende kleding, een grijsblauwe gestreepte wikkelrok met bovenstuk waarin enkele scheuren zitten, en… witte sokjes, komt in beeld. Ze heeft eerder op de dag gevochten, zit gebukt met de handen in het haar op de kale bergtop van glad bijna zwart gesteente.

(…) Spelenderwijs windt Catherine de kloosterzusjes om haar vingers, ze heeft er schik in en het veroveren gaat haar gemakkelijk af. Ze weet steeds de juiste snaar te treffen bij een novice of non waar ze belangstelling voor heeft.
Ik laat haar opnieuw regresseren in de tijd.

M: Isabel, ga terug in de tijd in het leven van Catherine, en ga naar het moment waarop je voor het eerst een andere non het hof maakt. Waar ben je, wat zie je, wat voel je?
Isabel: Ik lig op bed in mijn cel met de mooie en te kleine witte sokjes aan mijn voeten, het laatste paar dat ik heb en die ik af en toe in mijn cel ‘draag’ als symbool van mijn prilste kindertijd. Eens zal ik als abdis nieuwe sokjes op maat kunnen laten maken en overal dragen. Al een tijdje ben ik non. Het leven als non is geweldig saai en ik heb behoefte aan spanning, aan avontuur.
Sinds mijn pubertijd weet ik hoe op duizend-en-één manieren en met duizend-en-één fantasieën in mijn hoofd een brutaal orgasme kan opwekken, mijn lichaam in vuur en vlam steken.

 

 

 

 

Update 09-06-2023

__________________________________________________________________________________

© MARTIEN VERSTRAATEN
Psychic & mediumistic healer. Past life regression therapist.
Into practice since 1985 (The Netherlands, Curaçao, Brazil, Spain).

Mediumistic journalist. Author.

Occupied post
Professor of Visual Arts and Experimental Methods
Faculty of Education of the Nijmegen polytechnic “Gelderse Leergangen”
currently
HAN University of Applied Sciences, Arnhem and Nijmegen, The Netherlands

Professor of Visual Arts and Metaphysical Methodology of Learning
Faculty of Education of the Leeuwarden polytechnic “Ubbo Emmius”
currently
NHL University of Applied Sciences, Groningen and Leeuwarden, The Netherlands

Formerly governor of art and culture
Member of the board for Cultural Advice of the County of Groningen
Groningen, The Netherlands
Member of the general board of the Groninger Museum
Groningen, The Netherlands

_______________________________________________


DESTINATIONS
– Laboratory for Intuitive Intelligence
Spain – The Netherlands – Curaçao – Brazil
CONSULTORIO PARANORMAL ANDALUCÍA
Jerez de la Frontera, Cádiz, Spain

www.martienverstraaten.com