Geboren, gepubliceerd op 08-08-2023 om 14:29:00 uur! “Isabel la Católica: mi vida pasada como Catherine, una monja promiscua”

A Cubierta total 2
Jaargang 12.
Column 1.70
 

 

Mijn eerste Spaanstalig kind, een boek, is na een langdurende zwangerschap en bevalling, we leven in Spanje, geboren, met als gender titel, het reïncarnatief uit de kast komen van een Spaanse koningin: ISABEL LA CATÓLICA: MI VIDA PASADA COMO CATHERINE, UNA MONJA PROMISCUA (ISBN: 9788419653277)

Op dinsdag 08-08-2023 om 14:29:00 uur precies werd door uitgeverij Caligrama te Sevilla op een door mij astrologisch voorgekookt tijdstip de voor mij onzichtbare publicatieknop geactiveerd waardoor de officiële publicatie (met wereldwijde reikwijdte) plaatsvond.

Met onmiddellijke ingang baande het boek zich een weg door immateriële buissystemen om zich te presenteren op de lijsten van 4200 boekhandels in Spanje en op die van driemaal tig-honderden boekhandels ver weg over zee in Spaansprekende landen waar ze gewoon zijn cassave-bolo en geitenstaart te eten om erna de Argentijnse tango of de Venezolaanse Joropo te dansen.

Maar als ik me niet vergis, zijn dit juist die landen waar mannen, vrouwen en kinderen in de rij staan om boeken met een paranormale toets te kopen. Boeken die meer vertellen en betere antwoorden geven op allerlei soorten ‘waarom’ van bijvoorbeeld kind, adolescent of andere metafysische zoeker, dan van volwassenen die vermeend moeilijke vragen veelal beantwoorden met een onzinnig ‘om daarom’, zoals zo vaak het geval is in westerse culturen.

Licht verbaasd was ik gisterochtend dan ook, slechts luttele uren nadat de publicatieknop van Caligrama was bijgekomen van de wellicht existentiële schrik over de historisch integrerende titel, dat Google Books al grote delen van het boek op internet had staan en adverteerde met zowel de papieren als de Kindle-versie. Opmerkelijk ook dat het anders zo deugdzame Google (gisteren) vermeend pikante zinsneden uit het boek onder de aandacht bracht.

De astrologische geboorte van het boek, deels gepland als bij een keizersnede, zal van zich doen spreken! Qua datum was ik voor een belangrijk deel afhankelijk van de uitvoerende departementen van de uitgever en ook van mezelf, voor het zover mogelijk finetunen van lay-out en omlag. De geboorte van het boek, de eerste ademteug (ook van boeken en organisaties kan een horoscoop gemaakt worden), heeft de volgende astrologische kenmerken:

Zon in Leeuw in Huis 10 exact conjunct MC (Medium Coelie) (wereldse faam, beetje eerzuchtig, het product op de markt), de Ascendant in een van de graden van de martiale Schorpioen (strijdvaardig gepassioneerd, wetenschappelijk polemisch) en met de Maan (het volk, vooral de vrouw, als potentiële koper) in Stier (aardse goederen en geneugten, de verwachte duiten).

Opnieuw verbaasd was ik een dag later. De aangegeven tijdsduur voordat het boek alle publiciteitskanalen heeft doorlopen om ter bestemder plaatse te arriveren wordt geschat op enkele weken. Een in Chinees, Taiwanees of Japanse aankondiging van mijn boek maakten mijn ogen definitief open. Sinds vanochtend is het boek, in ieder geval de elektronische versie, te koop in Tokyo, Japan, voor 784 Yen bij Rakuten, wat die naam ook moge betekenen. Zoals bekend hebben ook oosterse volken, zeker Japan, ik had er een tot de verbeelding sprekend vorig leven, grote affiniteit met vragen en antwoorden over het waarom van het bestaan. De bevriende fenomenale Amsterdamse astroloog George Bode (1934 -), auteur van onder meer het verhelderende boek “Het Beroep in de Horoscoop” (1984), gaf maanden geleden al een schot voor de boeg, internationale aspecten zouden wel eens van toepassing kunnen zijn bij de promotie en verkoop van mijn boek. We kijken ernaar uit.

Het boek wordt binnen enkele weken tot een maand na verschijnen gepresenteerd, eerst in Jerez de la Frontera, andere mooie Spaanse steden zullen volgen. Fulgencio Arias Meseguer, gerenommeerd journalist, voormalig directeur van Onda Jerez RTV en huidig journalist van het Ayuntamiento (Gemeente) van Jerez de la Frontera, zal de presentatie houden in een van de architecturaal fraaiste middeleeuwse gebouwen (vrijwel zeker in “Claustro de Santo Domingo”) van de stad. De geest van Isabel la Católica, die historisch gezien Jerez de la Frontera tijdens leven bezocht, zal zeker aanwezig zijn.

Tijdens het evenement krijgt het publiek de mogelijkheid om deel te nemen aan een korte maar effectieve collectieve regressie naar een van hun vorige levens, waar de oorsprong ligt van hun huidige passie als verpleegster, huisvrouw, technicus, medicus, artiest, sporter of kelner.

De nog levende dochters Lolita en Rosario Flores, beide zangeressen en actrices, van de overleden wereldberoemde in Jerez geboren Flamenco danseres Lola Flores, La Faraona, worden uitgenodigd om deel te nemen aan de presentatie. Ten slotte zijn de eerste twee hoofdstukken van het boek gewijd aan hun nationaal geliefde moeder, aan haar vorige leven, een reïncarnatie, als Francis, een Franse balletleraar in Parijs.

Sello Premio rose2

Het boek is genomineerd voor de award PREMIO TALENTO (internacional). De nominatie werd in het “Informe Editorial” als volgt verwoord:

Er wordt een serieuze, informatieve, academische en essayistische toon gebruikt.
Grote thematische originaliteit.
Er is een interessante mix van artistieke en niet-artistieke disciplines.
Veel onbekende – of weinig bekende – aspecten van enkele beroemde mensen worden onthuld.
Er wordt strenge taal gebruikt, hoewel informatief; soms bijna journalistiek en essayistisch. De toon is serieus, hoewel met knipogen of woordspelingen en een zekere humor, hoewel de auteur zijn werk zeer serieus neemt.
Er ontstaat een onophoudelijke impuls om de “methodologie” te leren kennen waarmee de auteur in staat is om met overleden personages te praten en hoe de genealogie van hun vorige levens kan worden getraceerd.
We waren totaal niet bewust van de wereld van mediamieke channeling (spiritisme), buitenzintuiglijke waarneming (ESP) en post-mortem regressies naar vorige levens, we hebben veel geleerd over deze onderwerpen en deze personen.
Het onderzoek/de documentatie is afkomstig uit uiteenlopende bronnen en uit zeer diverse disciplines – niet allemaal gerelateerd aan vorige levens of reïncarnatie. Er zijn bronnen uit de Geschiedenis, Psychologie, Psychiatrie, Filosofie, Kunst, Muziek, en nog veel meer.
De manier van presenteren van het thema is zeer professioneel.

Binnenkort verschijnen er berichten over de presentatie van het boek en het te houden buitenzintuiglijke evenement in Jerez de la Frontera, zowel op sociale netwerken, (Spaanse) radio en televisie als in de pers.

———-  

De voltallige legers in het geweer voor promotie en verkoop van het boek, in inmiddels onnavolgbare volgorde zich aandienend voor beschikbaarheid:

Libros.cc 1
L Casa del Libros 1
L Apple Books 2
L Google Play
L Corte Ingles
L Rakuten

Amazon.in
Amazon.es
Bol.com
Elkar.eus/es
Todostuslibros.com
Kobo.com.fr
Amazon.com.au
Kobo.com.be
Fnac.es
Books.mondadori.it
Amazon.uk
Amazon.com.br
Amazon.mx
Librarialunanueva.es

L Google Books


Update 20-10-2023