Radio Paradise: Bestemmingen – Over paranormale leefstijl, werk en carrière

Radio Paradise
November 1992 Curaçao / The Netherlands Antilles

 

 

‘Bestemmingen’ was een 5-delige paranormale programmacyclus op Radio Paradise / Radio Tros Paradise, het fraaie, zonnige en pastelkleurige radiostation van Jacques Visser op Curaçao / Nederlandse Antillen. Paragnost Martien Verstraaten, directeur van ‘Destinations, Intuitive Career & Business Affairs’, was de intuïtieve gids voor luisteraars van de programmacyclus ‘Over paranormale leefstijl, werk en carrière’. 

Het programma werd gepresenteerd onder de vlotte regie van muziekpresentator de Pree. Het programma was toegesneden op de innerlijke en maatschappelijke carrière van Antilliaanse werkgevers en werknemers, voor zowel ondernemers, managers en leidinggevenden als voor kapsters, grimeurs, nagelstylistes of radiomakers. Radioconsulten werden voorafgegaan door een wekelijkse gesproken column en bevatte per week een ander subthema. De cyclus van wekelijkse deelthema’s waren gerelateerd aan:

 

Beroepsbestemming

Intuïtieve carrièrevorming

Dienstverband en dienstverlening

Energetische vaardigheden

 

De cyclus werd life uitgezonden op de maandagavonden om eenentwintig minuten over zeven Antilliaanse tijd. Het programma was een compilatie van paragnostische consulten, een column en de door Radio Paradise uitgezonden muziek van het betere soort. Na de column die het thema inleidde konden kandidaten naar de studio bellen om door een assistente van Radio Paradise te worden gescreend om vervolgens telefonisch te worden doorgeleid naar de paragnost die in consultvorm alle vragen beantwoordde.

 

De thema’s van de uitzendingen betroffen:

19 oktober 1992 Geesten, goden en engelbewaarders
26 oktober 1992 Altaren, writing desks en dressing tables
02 november 1992 Stemgeluid, geluidscommunicatie en paranormale omgevingsruis
09 november 1992 Onderweg naar straks, of blauwdruk van een reis
16 november 1992 Energetica – De achterkant naar voren, met vuurdansers, valkeniers en vakbondbestuurders