¿Has tenido una Vida Pasada como Bailarina o Bailarin?

STOPWas je in een vorig leven danser of danseres? STOPRaakte je in een vorig leven gepassioneerd door dansers of danseressen? STOPHad je een vorig leven dat werd beïnvloed door Salsa, Flamenco, Tango, Ballet, Zouk, Jazzdance of Kizomba? STOP Had je een vorig leven in Cuba, Al-Andalus, Argentinië, Rusland, Brazilië, New York of Angola? STOPWas je in een vorig leven danser of danseres? STOPRaakte je in een vorig leven gepassioneerd door dansers of danseressen? STOP Had je een vorig leven dat werd beïnvloed door Salsa, Flamenco, Tango, Ballet, Zouk, Jazzdance of Kizomba? STOPHad je een vorig leven in Cuba, Al-Andalus, Argentinië, Rusland, Brazilië, New York of Angola? STOP Was je in een vorig leven danser of danseres? STOPRaakte je in een vorig leven gepassioneerd door dansers of danseressen? STOPHad je een vorig leven dat werd beïnvloed door Salsa, Flamenco, Tango, Ballet, Zouk, Jazzdance of Kizomba? STOP Had je een vorig leven in Cuba, Al-Andalus, Argentinië, Rusland, Brazilië, New York of Angola? STOP Was je in een vorig leven danser of danseres? STOP Raakte je in een vorig leven gepassioneerd door dansers of danseressen? STOP Had je een vorig leven dat werd beïnvloed door Salsa, Flamenco, Tango, Ballet, Zouk, Jazzdance of Kizomba? STOP Had je een vorig leven in Cuba, Al-Andalus, Argentinië, Rusland, Brazilië, New York of Angola? STOP

.


Spaanse workshops op stille Andalusische zondagen, 8 november 2015
Discotheque Belmondo, Guadalcacín (Jerez de la Frontera), Spanje

.

Cartel Taller ready

.

.

Fulgencio Arias Meseguer, topjournalist bij het Spaanse ONDA JEREZ RTV beleefde via een regressie die ik voor hem initieerde, een vorig leven: In een andere cultuur, in een andere eeuw, onder andere maatschappelijke en politieke omstandigheden, in een ander lichaam. Een zinderende en emotionele ervaring voor hem. De sessie werd op video opgenomen, en zal binnenkort vergezeld van historische beelden worden uitgezonden.

Enkele dagen na de sessie, op 23 juni 2015 berichtte journalist Fulgencio Arias Meseguer op Facebook: “No os lo podéis perder. Yo lo he probado y ha sido una experiencia inolvidable.” (Jullie kunnen je niet verliezen. Ik heb het geprobeerd, en het was een onvergetelijke ervaring). Als reactie liet ik weten: “Fue un honor ser tu guía paranormal a vidas pasadas: técnicamente, históricamente y emocionalmente.” (Het was een eer je paranormale gids te zijn naar vorige levens, technisch, historisch en emotioneel.

De workshops betreffen een (gratis) introductieworkshop, en in cursorisch verband een 4-delige workshops: 1. Had je een vorig leven als…? 2. Had je een vorig leven in…? 3. Had je een vorig leven met…? 4. Had je een vorig leven omdat…? Journalist Fulgencio Arias Meseguer zal de geplande workshops introduceren.