De casus van de fameuze Andalusische uroloog Dr. Aurelio Muñoz Villellas: Zijn vorige leven als Ahmed, de Arabische filosoof, als de Indiase chirurg en de Atlantische genezer met licht

Green light
Jaargang 12.
Column 1.60
 

 

 

Het nieuwe boek van Martien Verstraaten

ISABEL LA CATÓLICA:
MI VIDA PASADA COMO CATHERINE, UNA MONJA PROMISCUA

 

Het volledige (Spaanstalige) verhaal van “De casus van de fameuze Andalusische uroloog Dr. Aurelio Muñoz Villellas: Zijn vorige leven als Ahmed, de Arabische filosoof, als de Indiase chirurg en de Atlantische genezer met licht” is een van de hoofdstukken in het boek dat augustus 2023 is verschenen bij uitgeverij Caligrama (Lantia Publishing) in Sevilla, Spanje. Het boek is inmiddels genomineerd voor de internationale award PREMIO TALENTO. Uitgaven in andere talen, inclusief het Nederlands, zullen ongetwijfeld volgen.

In Deel I ontleedt de auteur als een messcherpe patholoog-anatoom, onthult als een bevlogen onderzoeksjournalist en beschrijft als een gepassioneerd romanschrijver het leven en de vorige levens, de reïncarnatie, van de overleden Spaanse historische figuren Lola Flores, Isabel la Católica, Antoni Gaudí, Tomás de Torquemada, Pablo Picasso, Saint Teresa van Ávila en Miguel de Cervantes.

In Deel II doet het medium en auteur verslag van de behandeling en genezing van ziekten of storingen van levende cliënten of patiënten. De casussen van Kor G., Jody O., Ricardo B., Filomena B., Cristiane O., Isabel S., en bovendien de vorIge levens van de fameuze uroloog Dr. Aurelio Muñoz Villellas laten zien hoe verkregen informatie door paranormale waarneming en regressies naar vorige levens succesvol wordt toegepast.

 

Fragment uit hoofdstuk 21.

WAT ER AAN VOORAFGING

Het was een verademing op consult te komen bij de fameuze Andalusische uroloog Dr. Aurelio Muñoz Villellas.

Jarenlang had ik geleden onder chronische prostatitis. Doordat een bijna volledige urineretentie zich al tweemaal had aangediend in november 2020, besloot ik in eerste instantie advies in te winnen bij de afdeling Urologie van het Universitair Ziekenhuis. Het advies luidde eenduidig, opereren. Het convenant werd door uroloog en mij ondertekend, een afspraak gemaakt met de anesthesist en ‘weldra’ zou ik geopereerd worden.

Echter, het noodlot sloeg kort daarna toe en een volledige urineretentie was mijn deel. Het inbrengen van een katheter bij Urgencias (Spoedeisende Hulp) ervoer ik als onmenselijk, schreeuwde voor het eerst van mijn leven om mijn moeder. In twee maanden tijd bezocht ik volledig in paniek per ambulance zeker 10 maal Urgencias, maar het kunnen er ook 15 geweest zijn. Steeds andere artsen met wisselende diagnoses waarom de katheter wel of niet vervangen moest worden, dan wel zou moeten worden doorgespoeld, en wisselend steeds andere medicijnen.

Geen huisarts of verpleegster die me bezocht. Ik waande mij in de medische jungle van Equatoriaal Afrika. Een operatie zou minimaal nog meer dan vele maanden op zich laten wachten, zo liet Urologie mij desgevraagd via derden telefonisch weten. Ik was meer dood dan levend, dagelijks in paniek door een veelal niet werkende katheter en besloot me te laten repatriëren naar Nederland alwaar na aankomst ik binnen drie weken geopereerd werd. Na enige maanden van herstel keerde ik terug naar Spanje en werd na twee weken opnieuw getroffen door een urineretentie.

Gezien de ellende in het verleden, adviseerde een bezorgde huiseigenaar, een bevriende en lieftallige dame, mij om een second opinion bij een privé uroloog aan te gaan. Een van mijn voormalige cliënten in mijn praktijk als medium, het hoofd sociale hulpverlening van het Ayuntamiento en zelf voormalig urologisch patiënt, beval Dr. Aurelio Muñoz Villellas aan. Een afspraak was via Doctoralia snel gemaakt. Geen maanden soebatten om een afspraak te kunnen maken.

[…] Als medium beviel de energie van het ziekenhuis waar Dr. Muñoz consult hield me onmiddellijk en ik liep zijn praktijkruimte binnen. Er was een geweldige klik vanaf het allereerste moment. Ten slotte ben ik medium en weet binnen een nanoseconde waar het over gaat. Dit was waar ik moest zijn. Een warmte kwam over me heen toen hij zich over me boog tijdens het echografisch onderzoek. Dr. Muñoz was betrokken bij al wat hij deed. Ik besloot dezelfde dag een recommandatie op Doctoralia te plaatsen. Deze (en zijn antwoord) op 16 september 2021 luidde:

“Visitar a un urólogo es para mí, como para muchos hombres en todo el mundo, un asunto que puede ir acompañado de estrés. Sin embargo, he experimentado que el Dr. Muñoz Villellas tiene el don natural de crear un ambiente relajado desde el primer momento. Me sentí como si, hablando metafóricamente, estuviera visitando a mi propio hermano, y de inmediato me sentí relajado.

Además, sus cualidades didácticas, como si fuera profesor universitario que impartiera clases, no deben pasar desapercibidas.

Por lo tanto, me complace mucho que uno de mis propios clientes, un ex paciente del Dr. Muñoz Villellas, lo recomendó. Razón para recomendar de todo corazón a este dedicado urólogo.”

Dr. Aurelio Muñoz Villellas
Muchas gracias por sus gratificantes palabras. Como le dije el 50% del éxito de la medicina es el trato y explicaciones pacientes.

Op basis van mijn bijzondere ervaringen besloot ik als vervolg op mijn aanbeveling in Doctoralia extra sensorisch een essay te schrijven en als paranormaal medium na te gaan waar de passie voor de geneeskunde en het didactisch vermogen van de Jerezaanse uroloog zijn oorsprong had.

Ik beloofde alvorens het essay te publiceren hem inzage te geven. Nadat ik als voorproefje hem alvast een kwart A4´tje stuurde schreef hij enthousiast:

Querido Martien, estoy impresionado sólo con una pincelada. Deseoso de leer el artículo o ensayo. Un abrazo enorme, recupérese pronto
(Beste Martien, Ik ben al onder de indruk van slechts een penseelstreek. Ik kijk er naar uit het artikel of essay te lezen. Een enorme knuffel, beterschap)

 

[…] DE DEUR NAAR AHMED, I

We bevinden ons qua jaartelling in de eerste eeuwen na Christus. Alexandrië is als vanouds een stad van intellectuele kruisbestuiving. Eeuw na eeuw is Alexandrië als metropool een magneet voor wetenschappers die uit alle delen van de wereld kwamen toegestroomd. Ahmeds vader, een Arabier uit een voornaam filosofisch geslacht, was er een van. Hij vestigde zich in de stad, nam een positie aan als docent aan de School voor de Filosofie, huwde een kleine Alexandrijnse vrouw en werd uiteindelijk hoofd van de School. Ahmed werd in de stad met een illuster verleden geboren en zou, ondanks zijn passie voor geneeskunst, traditiegetrouw in de voetsporen van zijn vader filosoof moeten worden.

[…] In de horoscoop van de huidige entiteit, Aurelio, vinden we onder meer deze dienstbaarheid terug met drie planeten in Virgo, t.w. Maan, Pluto en Uranus. De Maan kan binnen de astrologie historisch als de (grote) moeder worden aangeduid, zowel micro- als macrokosmisch. Ook een ongehuwde medicus of minister-president van een land kan positioneel een grote moeder zijn voor zijn patiënten of onderdanen. De Maan van Aurelio maakt een dynamisch (vierkantaspect) met zowel Venus (liefde) als met de Noordelijke maansknoop (karmische aspecten) in Vissen, het eveneens dienende teken van deze befaamde en betrokken uroloog. Echter, de entiteit is in het vorige leven in Alexandrië geen medicus, maar filosoof en docent, de wens van zijn vader waar geen ontkomen aan was.

Achmed is in de ochtend de deur van zijn huis gepasseerd en als hij het halletje met de tegels verlaat is hij op weg naar zijn werk, de School voor Filosofie, waar zijn studenten op hem wachten. Hij wordt bemind door zijn studenten, niet alleen om wat hij zegt, maar ook door wat hij niet zegt, door zijn uitstraling die een gevolg is van zijn filosofie.
Door zijn levenshouding laat hij studenten zien dat woorden een gevolg moeten zijn van innerlijke ervaringen en niet van losstaande dialectische constructies van de geest. Zonder dat hij het benoemt begrijpen zijn studenten dat een woord als “au” het gevolg zou moeten zijn van fysieke of emotionele pijn of van een onbedwingbare traan en niet van een theoretische verhandeling over het woord “au”.

[…] Achmed is filosoof maar ook briljant didacticus, voelt zich meer thuis bij Aristoteles en zijn metafysica dan bij Plato en zijn ideeënleer, maar is in zijn ziel eigenlijk arts. Hij wil repareren dat wat kapot is, de innerlijke wereld van studenten repareren ingeval van ziekte van het denken. Daarvoor heeft hij in zijn filosofische dokterstas divers didactische instrumentarium. Didactiek, en vooral herhaald didactische uiteenzettingen (Pluto driehoek Ascendant in zijn huidige horoscoop), is zijn methode om studenten te helpen, genezen, ingeval van mogelijk innerlijke dwaalwegen.

[…] We zien hem als genezer werken met een kastje dat hij voor zijn lichaam met beide handen vasthoudt als een oude fotografische box uit onze tijd. Het betreft een Atlantisch kastje dat licht transformeert. De genezer gaat in een bepaalde positie staan ten opzichte van de zon, zodat de lichtstralen via een bepaalde hoek door een opening in de bovenkant van het kast vallen. De lichtstralen ondergaan in het kastje een voor mij nog onbekende bewerking, een mutatie, een transformatie, wellicht door elektromagnetisme, en verlaten het kastje door een opening aan de voorzijde als genezende stralen bestemd voor de patiënt. De genezer moet rekening houden (in mijn geest zie ik hem staan en lopen) met zowel de stand van het kastje om de inkomende lichtstralen onder de juiste hoek op te vangen en de juiste hoek te vinden om de uitgaande lichtstralen op de patiënt te kunnen richten. Het kastje is overigens zwaar, is gevuld met een uitgebreide techniek, een machine.

 

Dit artikel is een vertaling van de Spaanse column:

Las vidas pasadas del urólogo el Dr. Aurelio Muñoz Villellas: El filósofo árabe, el cirujano indio y el curador con luz de época de la Atlántida

 

 

 

Update 09-08-2023

__________________________________________________________________________________

© MARTIEN VERSTRAATEN
Psychic & mediumistic healer. Past life regression therapist.
Into practice since 1985 (The Netherlands, Curaçao, Brazil, Spain).

Mediumistic journalist. Author.

Occupied post
Professor of Visual Arts and Experimental Methods
Faculty of Education of the Nijmegen polytechnic “Gelderse Leergangen”
currently
HAN University of Applied Sciences, Arnhem and Nijmegen, The Netherlands

Professor of Visual Arts and Metaphysical Methodology of Learning
Faculty of Education of the Leeuwarden polytechnic “Ubbo Emmius”
currently
NHL University of Applied Sciences, Groningen and Leeuwarden, The Netherlands

Formerly governor of art and culture
Member of the board for Cultural Advice of the County of Groningen
Groningen, The Netherlands
Member of the general board of the Groninger Museum
Groningen, The Netherlands

_______________________________________________


DESTINATIONS
– Laboratory for Intuitive Intelligence
Spain – The Netherlands – Curaçao – Brazil
CONSULTORIO PARANORMAL ANDALUCÍA
Jerez de la Frontera, Cádiz, Spain

www.martienverstraaten.com