AD: Paragnost weet meer over Natalee Holloway

AD – Antilliaans Dagblad, Zaterdag 24 september 2011
Van een onzer verslaggevers

 

WILLEMSTAD – Volgens paragnost Martien Verstraaten, die overigens nog nooit op Aruba is geweest, heeft hij gedocumenteerd waar het DNA van Natalee Holloway is. “Dit is een zaak van Justitie en het Openbaar Ministerie om te onderzoeken. Wat ik heb is een document met paranormale informatie die ik heb doorgekregen. En het is beschikbaar voor een bevestigingsonderzoek.” Dat zei Verstraaten, paragnost en mediamiek journalist, tijdens een bijeenkomst (persconferentie, red.) donderdagavond in de Openbare Bibliotheek van Curaçao.

Verstraaten gaf een uitgebreide presentatie* (Fact Finding Report, red.) om uit te leggen hoe hij aan de informatie kwam over het DNA van de Amerikaanse Natalee Holloway, die enkele jaren terug op Aruba verdween. Hij legde uit dat hij een volledig verslag heeft maar dat hij voor deze gelegenheid de informatie had aangepast ** om een verder onderzoek niet te storen. Maar hij benadrukte dat hij precies weet waar het DNA-materiaal is en dat de enige mannelijke persoon die hier meer van af weet nog op Aruba is.

Volgens Verstraaten leefde Natalee Holloway nog toen ze op een bepaalde plek werd gedumpt.

De informatie is er volgens hem, alleen kan hij niet uitleggen waarom deze informatie als zodanig aan hem werd gegeven. Hij is bereid een officieel verslag met alle details te overleggen aan het Openbaar Ministerie.

 

___________________________________________________________________________________

 

OPENBAAR MINISTERIE ARUBA
De originele, niet aangepaste en niet gesluierde versie van het ‘Fact Finding Report verdwijning Natalee Holloway’ is enkele dagen na het interview in MÒRU BONDIA / uitzending TELECURAÇAO van 26 september 2011 door mij overgedragen aan het Openbaar Ministerie van Aruba, en daarmee ter beschikking gesteld om nieuw onderzoek te kunnen genereren.

 

Uitzendng MORU BONDIA / TELEÇURACAO van 26 september 2011:

 

Uitzendng PERSPEKTIVA / Radio CUROM Z86 van 23 september 2011:

 

Zie: Fact Finding Report verdwijning Natalee Holloway