‘Heilige Identiteiten – Islam Asperges’ en andere commentaren

feedback_process-5

Foto (detail): Wikipedia / SieBot

Korte notities, een eerste presentatie van een verzameling korte commentaren op artikelen, vaak uit binnen of buitenlandse kranten, en vrij recentelijk geplaatst op mijn Facebookpagina. Commentaren die allen model kunnen staan voor een serie columns waar ik jammer genoeg niet altijd tijd voor zal hebben. De paranormale instroom van informatie is daarbij niet het probleem, is zelfs te veel. De bestudering en positionering van duistere machinaties binnen organisaties en netwerken van bijvoorbeeld Wageningen Universiteit, RIVM, het Voedingscentrum, Unilever, DuPont, Bayer of de vele geledingen binnen de gezondheidszorg is meer het probleem, kost veel tijd, en energie.

Mondjesmaat kan ik maar toegeven aan mijn gulzigheid om de volle vijf of tien vingers op de zwerende plek te leggen. Het is onvoorstelbaar hoeveel leugens een helderziende dagelijks tegenkomt zodra hij informatie via de media tot zich laat komen. Leugens die ieder ander zal opvallen, maar ook leugens die dieper liggen dan de diepte waar het addertje onder het gras zich normaliter bevindt.

 

 

zwarte-hoed-2-miniNOS-BOTER EN MONSANTO-TRIBUNAAL
De NOS meldt fier, bijna triomfantelijk en gebruikmakend van aanhalingstekens die welhaast als uitroeptekens werken: “…dit ‘International Monsanto Tribunal’ heeft geen enkele juridische basis.” Ja, en? We vragen de NOS gevoeglijk of de Russell-tribunalen in 1967 en daarna, en die de wereldopinie in beroering brachten, een juridische basis hadden? De NOS lijkt ook in de betreffende berichtgeving een zwak te hebben voor de ‘gaven/giften’ van Monsanto, getuige de tekst: ‘Volgens het ene adviesorgaan van wereldgezondheidsorganisatie WHO is het [Roundup/glyphosate, red.] mogelijk kankerverwekkend, volgens een ander adviesorgaan zijn daar ‘geen bewijzen voor’. Slechts het adviesorgaan dat (ogenschijnlijk) ‘geen bewijzen voor’ optrommelt, wordt door de NOS doorgelinkt.

The Guardian, toch niet de minste meneer NOS, publiceerde reeds op 17 mei jl.: ‘UN/WHO panel in conflict of interest row over glyphosate cancer risk’, met als subtitel onder de kop ‘Chairmann of UN/WHO panel in CONFLICT OF INTEREST row over glyphosate. http://bit.ly/1snD142 . De indruk is ontstaan dat de NOS journalistiek Roundup-boter op het hoofd heeft, en niet zo zuinig.
Comment on: Demonstratie tegen biotechbedrijf Monsanto niet op straat, maar in een ‘rechtbank’ NOS.NL

 

zwarte-hoed-2-miniPESTICIDENONTBIJT en RIVM-BANDENCLUBJE
Kelloggs, een van de producenten waarbij 10 bestrijdingsmiddelen (waarvan 6 hormoonverstorend) in de muesliprut gevonden werden, laat weten meer gedetailleerde informatie nodig te hebben voordat ze er meer over kunnen zeggen (lees: tijd nodig te hebben zich er uit te kunnen lullen). De Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA) geeft aan de afgelopen jaren geen onderzoek te hebben gedaan naar ontbijtgranen, maar wel naar gewone granen. Misschien dat NVWA het RIVM-bandenclubje kan inhuren, 9 proefpersonen 1 half bakje muesli laten eten gedurende 3 dagen, en je hebt een ‘perfect’ RIVM-onderzoek
Comment on: Frans onderzoek: Muesli zit vol pesticiden AD.NL

 

zwarte-hoed-2-miniRIVM
Het RIVM doet nu stoer, maar is de feitelijke oorzaak van de huidige problemen. Het eertijds VOLSTREKT inferieure, zelfs kinderlijke onderzoek van RIVM (dat ze zelfs nu nog verdedigen) ligt aan de basis van de bedreigingen die Zembla manifest heeft gemaakt (chapeau Zembla). Secundair zijn de overheden verantwoordelijk, die dikke stront in de ogen hadden en hielden. Het RIVM heeft zich al meerdere malen van de verkeerde kant laten zien, en leunt als instituut slechts op haar naam die niets (meer) voorstelt. Megalomane managers uit op roem, deden en doen er de quasi wetenschappelijke was. Buitenlandse wetenschappers vegen al jaren de vloer aan met het ‘wetenschappelijk’ RIVM-gehalte.
Comment on: RIVM gaat per direct kunstgras voetbalvelden onderzoeken (ZEMBLA VARA.NL)

 

zwarte-hoed-2-miniDE ALLERARMSTEN IN DE WERELD
Maxima, de echtgenoot van Willem, die met een vette belastinggestuurde portemonnee onvermoeid op de bres staat voor de ALLERARMSTEN in de wereld. Hoe fijn, ontroerend, ik ween terecht tranen met tuiten om haar sociale compassie. Het komt me voor als een Kerstvertelling van Charles Dickens gepositioneerd in de 21e eeuw. En dan die blije sprookjesachtige gezichtjes.
Comment on: Kamermeerderheid wil af van belastingdeal koning AD.NL

 

zwarte-hoed-2-miniBLIND BOEDDHISME
Ik schreef het al eens, het grote voordeel van DANNY BLIND is dat je altijd weet wat je aan hem hebt. Je hoeft nooit op winst te rekenen, en eigenlijk ook niet op gelijkspel. Heel fijn, het geeft rust. Als een Boeddhist, geen verlangens meer, geen verlangen meer naar deelname aan het WK, gewoon zijn, accepteren dat er vele eikels binnen de KNVB wonen, zo fijn.
Comment on: Dapper Oranje nipt onderuit tegen Frankrijk (AD.NL)

 

zwarte-hoed-2-miniHET BETERE FEMINISME
Een meer dan uitstekend artikel van sociologe en feministe Jolande Withuis over de al even uitstekende politicologe Machteld Zee (boek: Heilige entiteiten), en over het conservatieve linkse tuig dat de Sharia liberaal omarmt.
Comment on: Het verrraad van de feministen (VOLKSKRANT.NL)

 

zwarte-hoed-2-miniPROFESSIONELE AMATEURS IN DE KUNSTEN
Han van Meegeren (1889-1947) zette in de vorige eeuw met zijn ‘Vermeers’ de arrogante kunstkenners in hun hemd. Niemand heeft sindsdien iets geleerd. Stekeblind de Franse minister van Cultuur, stekeblind het Louvre, en ook Sotheby, de arrogante paljassen van de kunsten. Ook zonder laboratoriumonderzoek kan namaak van echt worden onderscheiden. Het ‘handschrift` (o.a. penseelvoering) verraadt zich niet, is als een DNA voor wie kijken wil.
Comment on: Sotheby’s blijkt valse Frans Hals verkocht te hebben voor 9,5 miljoen (VOLKSKRANT.NL).

 

zwarte-hoed-2-miniDE EED VAN EEN FOUTE POLITIEAGENT
Zoals blijkt in PAUW is de waarde van de EED van een politieagent minder dan een velletje gebruikt toiletpapier.
Comment on: Etnisch profileren door de politie (PAUW)

 

zwarte-hoed-2-miniGOEDE TIJDEN SLECHTE TIJDEN
Hiet spreekt Pater Brenneker… Ik ben een man van bidden. Ik bid voor Curaçao. Kiezen is kiezen, en de keuze voor het volgen van de innerlijke stem. De zon begint weer te schijnen op mijn geliefde eiland. Maar we zijn er nog niet, er kunnen altijd nog moeilijke tijden komen. Een (maatschappelijke) storm kan zomaar in de maak zijn, boven zee, maar nog meer boven land en boven bestuurljke daken. Soms probeert bruut geweld aan de macht te komen. ‘Waakzaamheid’ is dan geboden. Ik ben een man van bidden, altijd. Amen.
Bericht (via mediamiek contact) van de overleden Pater Brenneker over de uitslag van de Curaçaose verkiezingen 2016. https://www.facebook.com/martienverstraaten (post 10-6-2016)

 

zwarte-hoed-2-miniZWITSERS MES
Volgens de Belgische autoriteiten werden de politieagenten aangevallen met een ZWITSERS MES. Het spreekt voor zich dat de dader, Hicham D., aan de tand zal worden gevoeld. Of daarvoor het Zwitsers mes zal worden gebruikt, dan wel een Frans (Sabatier Aîné et Perrier) of Duits mes (Friedrich Herder Abraham Sohn GmbH), werd niet vermeld. Mediumistic Journalism hoopt dat de lichte verwondingen veroorzaakt door het Zwitsers mes subiet zullen genezen.
Comment on: Dader mesaanval op agenten Brussel had contact met Syriëstrijders  (VOLKSKRANT.NL)

 

zwarte-hoed-2-miniHEILIGE IDENTITEITEN – ISLAM ASPERGES
Politicologe en juriste Machteld Zee promoveerde op een onderzoek naar shariarechtbanken. Haar voortreffelijke analyse ‘Heilige Identiteiten: op weg naar een shariastaat?’ liegt er niet om. Naast de paperback is nu het wachten op een uitgave van gewapend beton. Daarmee kunnen we alle “niet-islamitische intellectuelen, politici en opiniemakers die moslims niet voor het hoofd willen stoten (citaat Zee)” een knar voor hun hoofd geven die nog jaren door dreunt: religieuze migraine naar ik hoop. We zijn de criminele kerkvaarders nog niet kwijt, of een andere religie, de Islam, knecht volk en vaderland, waarbij minaretten als aspergestengels uit de grond schieten.
Comment on: Achter islamisering zit een plan (AD.NL)

 

zwarte-hoed-2-miniLA BASTILLE DE HOY
La belleza, con y sin una nariz, es un producto de los tiempos, de una coyuntura cultural. Un cuerpo estrecho en las Antillas Holandeses es un signo de la pobreza, por los modelos de pasarela en Paris una clasificación de elegancia. Una amplia pelvis femenina en Afrika la garantía por la camada de muchos niños. Y las tetas de Marylin Monro en marcado contraste con el terreno no accidentado de Twiggy, el icono andrógino de la era de los Beatles. ¿Y mañana? Mañana necesitamos y buscamos otro rostro, algunas implantaciones de Google en los cerebros, una mano con seis dedos para tocar adecuadamente el nuevo iPhone, y un corazón de plástico, programado por Monsanto y Bayer. Creo deberiamos tomar nuevamente de la Bastille.
Comment on: Antinoo, el amante del emperador Adriano, recupera su rostro en Roma (EFE.COM)

 

zwarte-hoed-2-miniDE KUNST VAN HET VOORSPELLEN / EL ARTE DE PRONOSTICAR
ES. El NO de referendo de Colombia (ayer, el 2 de septiembre de 2016), ya predicho paranormalmente el 7 de julio de 2016 por me y ‘Periodismo Mediúmnico’, se encontraba todavía en los brazos del futuro. A veces tenemos que mirar más profundamente en una imagen ‘alegre’, con los actores políticos vestidos con traje de blancura inmaculada. ¡No paz!
NL. Het Colombiaanse referendum-NEE (gisteren 2 september 2016), door Mediumistic Journalism paranormaal voorzien, zat op 7 juli 2016 al vol in de LEGE DOP. Soms moeten we wat dieper kijken naar een ‘vrolijke’ foto met politieke acteurs in smetteloos witte outfit. Geen vrede dus!
Comment on: Colombia en FARC-rebellen tekenen historische wapenstilstand (VOLKSKRANT.NL)

 

zwarte-hoed-2-miniZWARTE PIETENBIER MET VLOTTE MOSSELEN IN ANVERS
Vanuit Jerez is het wat ver fietsen naar Antwerpen, naar mijn vroegere woonst op de Plantin en Moretuslei in de chique Jodenbuurt, net onder den ijzeren weg door. Ook ben ik nooit zo´n heiligman en zwarte pieten-vereerder geweest. Maar ingeval van dit of dat zou ik ZEKER op de invitatie van schepen Koen Kennis ingaan en me door zwarte pieten laten omringen. Het herinnert me tevens aan de beste tijd dat ik zwarte vriendinnetjes had in gekleurde korte broekjes en die zwarter waren (niet de broekjes) dan menige zwarte piet. Daarbij, wat Antwerpen betreft, een schepen klinkt toch heel anders dan wethouder of burgemeester die, godbetert, om een nachtelijk biertje zijn ambtsketen (gemeente Renkum) aan de wilgen moest hangen. Waar gaat het over in ‘multicultureel’ Nederland.
Comment on: Antwerpen nodigt Nederlanders uit. Hier blieft Piet zwart (TELEGRAAF.NL)

 

zwarte-hoed-2-mini‘INCIDENTELE’ OORLOGSMISDADEN
Nederlandse premiers, zeg maar het politieke tuig van de Haagse richel, van Louis Beel en Willem Drees tot en met Balkenende en Rutte, riepen allen in koor: “Het waren (slechts) incidenten”. Wij wisten wel beter. (The world will not be destroyed by those who do evil, but by those who watch them without doing anything. Albert Einstein).
Comment on: Indië-militairen pleegden op grote schaal oorlogsmisdaden AD.NL

 

zwarte-hoed-2-miniDUPONT-WATER EN PENICILLINE-BROOD VOOR DE BLINDE RECHTER
Wordt het niet hoog tijd de betreffende rechter in verzekerde bewaring te stellen, op minder dan water en brood. Ik denk dan aan ‘gezuiverd’ water van DuPont, en aan brood waar met gemak penicilline van gemaakt zou kunnen worden.
Comment on: Doodrijder Rémon W. blijft vastzitten TELEGRAAF.NL

 

zwarte-hoed-2-miniHET IQ VAN EEN CAVIAAR IN EEN DOOFPOT
De oorzaak van het lek, een breekplaat (wat dat ook mag zijn), is “tijdens het onderzoek” vernietigd. Daarom kan DuPont niet nagaan waarom de breekplaat brak. Wij van WC-eend vermoeden ‘dat de doofpot die onder de breekplaat gelegen is de plaat helemaal opslokte’, en wel op instigatie van directie en aandeelhouders.
Comment on: DuPont lekt 2730 kilo giftige formaldehyde AD.NL

 

zwarte-hoed-2-miniLA PRIMAVERA DURANTE EL OTOÑO / DE LENTE TIJDENS DE HERFST
ES. Los dioses estaban equivocados. Es una hermosa primavera durante el otoño de este año. Hoy en día, 33 grados y un cielo azul brillante, ni una nube para ser visto. La gente hoy en día (y ajer y antes de ayer también) es muy amable y, metafóricamente hablando, es suave internamente como el mazapán líquido. ¡Hip hip hurra, hurra!
NL. De Goden hebben zich vergist. Het is een mooie lente tijdens de herfst van dit jaar. Vandaag 33 graden, en een stralend blauwe hemel, geen wolkje te zien. De mensen vandaag (en gisteren) zijn zeer beminnelijk, zijn metaforisch gesproken, zo zacht als vloeibare marsepijn of marsepein. Hiep hiep hoera!
https://www.facebook.com/martienverstraaten (post 9-27-2016)

 

zwarte-hoed-2-miniDANSEN MET SPAANSE PEPER / DANCAR COM PIMENTAO / BAILAR CON GUINDILLA
ES. Los camareros de hoy, en traje negro, pueden bailar bien, más bien humorísticos. Pero parece que tienen un poco de chile en su culo.
BR. Os garçons hoje, de terno preto, em vez bem-humorada. Mas parece que eles têm um pouco de pimentão em sua bunda.
NL. De kelners van tegenwoordig, in zwart pak, kunnen goed dansen, een beetje humoristisch. Maar het lijkt er op dat ze een mespunt Spaanse peper in hun kont hebben.
Comment on: Latin Dance Championship Video DANCE.COM
https://www.facebook.com/martienverstraaten (post 9/24)

 

zwarte-hoed-2-miniHEEFT DE SCHADUW OOK EEN SCHADUW
Afwezigheid is een schepping der verwachting (J.P. Sartre). Avant-gardistisch musicus John Cage borduurde voort op Eric Satie maar ook op Anton Weber en componeerde het beroemd geworden stuk 4’33” in 1952, dat bestond uit een ogenschijnlijk geluidloze compositie met een lengte van 4 minuten en 33 seconden, verspreid over 3 delen. De musici van het orkest speelden niet en ondergingen de gecomponeerde stilte die bestond uit de ‘muzikale’ geluiden van het moment zoals de kuch en een enkel geritsel of gerochel uit het publiek. In een epistemologische sorites paradox van het type Sorensen liet Cage van zich ‘horen’. De stilte heeft geluid.
Comment on: Epistemologie van Zwitserse gatenkaas MEDIUMISTIC JOURNALISM

 

zwarte-hoed-2-miniHACK-KOEKJE VAN EIGEN DEEG
De VS doet niet anders dan, zelfs bevriende staatshoofden (Merkel, Dilma Rousseff, e.a.), afluisterend bespioneren. Dus waar hebben we het over: over een hack-koekje van eigen deeg natuurlijk.
Comment on: Mogelijk hack Witte Huis: paspoort Michelle Obama online AD.NL

 

zwarte-hoed-2-miniNOORD-KOREA LIJKT BIJNA HUMANER DAN DE VS
Johnson mocht in al die jaren slechts één uurtje per dag oefeningen doen in een grote kooi. En drie keer in de week mocht hij geboeid douchen. In zijn cel brandt 24 uur per dag licht.
Comment on: Gevangene VS mag na 36 jaar eindelijk isoleercel uit (VOLKSKRANT.NL)

 

zwarte-hoed-2-miniGEEN ZAK MET ORGANEN
Ik deel volkomen de mening van briefschrijver Van Loenen. Ook bij mij: niemand komt aan mijn organen, en ik hoef ook geen organen van een ander. Of de bedoelingen van Pia DIjkstra nou echt zo nobel zijn betwijfel ik. Een beginnende politica die goede sier wil maken, en mensen orgaandonatie door de strot (ook een orgaan) drukt.
Comment on: Beste Pia Dijkstra (AD.NL)

 

zwarte-hoed-2-miniZWARTE AGENTEN MISHANDELEN…
Vreemd, ik krijg nimmer bijval van mijn zwarte vrienden als ik aan de kaak stel dat (ook) zwarte agenten ZWAAR over de schreef gaan.
Comment on: Politie mishandelt arrestant (PERSBUREAAU CURAÇAO)

 

zwarte-hoed-2-miniPARANORMALE SOEPPPP
Soepje van de week. 1 kilo volgerijpte Roma-tomaten van de koude (lees: warme) grond. Hier op de overdekte markt gekocht, volgerijpt zoals Allah, Jahweh of Boeddha het ooit bedoelde, 0,75 euro. Verse knof, ui, worteltje, handvol basilicum, rozemarijn, bouillon, scheutje room, scheutje paranormale passie, subtotaal 35 cent schat ik, misschien 36 cent. Pan 3***-soep voor 2 dagen: totaal 1,10 euro. Soep voor 1 dag, 2 borden (bord niet mee-eten): 0,55 cent. Leve Spanje.
https://www.facebook.com/martienverstraaten (post 9-17-2016)

 

zwarte-hoed-2-miniOOG VOOR OOG
Er is maar één oog waar de VK-hoofdredacteur oog voor heeft: het aantal lezers. Zodra de lezers zich negatief uitspraken over de journalistieke overture van hoofdredacteur Philippe Remarque, draaide flipje bij en ‘verzachte’ zijn standpunten. Zo iemand is hoofdredacteur van een groot landelijk blad? De rechter had volledig gelijk, de Volkskrant schaadde de privacy van de burger, in dit geval van een moslim. Overduidelijk hoe de Volkskrant ‘koos’ voor een bebaarde dlellaba-man, onmiskenbaar.
Comment on: Onvoldoende oog voor Rashids belang VOLKSKRANT.NL

 

zwarte-hoed-2-miniSCHURKENTURKEN
In het (Nederlandse) parlement gaat het vandaag (terecht) over schurketurken, over wie de langte arm heeft en het kleinste lontje. Jammer dat ik aan een dergelijk debat niet mee kan doen, hoe zielig voor mij, zo gaarne had ik mijn scheur open willen trekken.
Comment on: Denkleider Kuzu mikpunt bij debat nasleep Turkse coup AD.NL

 

zwarte-hoed-2-miniBIAS – BIAS – BIAS, EEN NIEUWE ZIEKTE
De laaste weken schreef ik herhaaldelijk over georkestreerde vormen van bias (onzuiverheid bij wetenschappelijke studies), en hoe bijvoorbeeld prof. Ivo Smulders (Interne Geneeskunde VUmc) deze onder de wetenschappelijke loep nam, waardoor hij Evidence Based Medicine (EBM) met één pennestreek naar het land der fabelen verwees. Na het echec over de Suikerlobby is niet de vraag of er tussen wetenschappers soms een enkele Diederik Stapel vertoeft, de vraag is of er ook wetenschappers zijn in heden en verleden die (avant la lettre) NIET door het Stapel-virus getroffen werden. Als er iets is waarbij we de grootste reserve moeten betrachten, dan is het de wetenschap aangestuurd door belanghebbenden, zoals industrie, overheden of religieuze/ideële organisaties. Galileo Galilei gaf ons 400 jaar geleden al het goede voorbeeld, de Suikerlobby heette toen Vaticaan.
Comment on: Suikerindustrie Amerika betaalde etenschappelijk onderzoek ZEMBLA.VARA.NL

 

zwarte-hoed-2-miniBOERENPATÉ OP 3000 METER
“Er is geen enkele reden voor paniek”, meldt de Franse burgemeester vanuit zijn comfortabele villa. Bestuurders en andere zakkenwassers zijn werelwijd maar voor één ding in de weer: het eigenbelang. Wat te denken van reizigers die 3000 meter boven Moeder aarde hangen omdat kabeltjes door de wind zich met elkaar verenigd hebben tot een Franse kluwen technisch onvermogen? “Er is inmiddels water”, vervolgt de burgervader. Is dat even een luxe. Water, ook om handen te wassen na toiletgang in het gangpad? Water voor Nathalie die na uren en uren eindelijk haar behoefte durft te doen in bijzijn van Francois, Pierre, Antoinette, en die, zeg maar, het stokbrood met boerenpaté van de vorige dag verticaal eruit drukte? De gondeltjes zijn vast en zeker van het type NS-Sprinter, waar toiletten uit werden gesloopt omdat er anders geen geld was voor bestuurdersbonussen. Bonussen versus bolussen. Er is nog veel bestuurlijke poep in de wereld.
Comment on: Mensen vast in gondels boven Alpen TELEGRAAF.NL

 

zwarte-hoed-2-miniMORMEL TERESA
De Volkskrant, eens een katholieke krant, is goed op dreef in de zaak ‘Moeder Teresa’. Lees en huiver wat de fascistische ultrarechtse engel (we wisten het al jaren) voor afschuwelijks bekokstoofde.
Comment on: Moeder Teresa is icoon van neokolonialisme VOLKSKRANT.NL

 

Dzwarte-hoed-2-miniE NATUURWET VAN DARWIN
O wat zonde. Ik bedoel even niet het overlijden van de overledene die dood is gestorven, dat sowieso. Neen, ik bedoel het onderzoek. Gewoon weggegooid geld, de uitkomst staat, vooraf, tijdens en er na, al eeuwen vast. De politie kan namelijk geen blaam treffen, dat is een natuurwet sinds Darwin de politieschool bezocht. Dan ga je toch geen duur onderzoek entameren.
Comment on: Door Amsterdamse politie neergeschoten man aan verwondingen overleden VOLKSKRANT.NL

 

zwarte-hoed-2-miniVERKIEZINGEN: POLITIEK TREKKEBEKKEN
Eindelijk dan toch, weliswaar een verkiezingsstuntje, trekt de VVD de bek open, ziet het gevaar. Je zou de blauwe ogen van Schippers bijna geloven, alhoewel ze wel vaak de rug recht houdt. Voorheen werd je uitgekafferd of op de hoop van Wilders gegooid (zelfs door Rutte en heer Samsung Samsonite) als je aan de heilige Islam wilde komen. Maar het is al jaren vijf over twaalf, de hoofddoekjes maken inmiddels de dienst uit in Nederland, buitenlandse mogendheden zetten burgers in NL tegen elkaar op.
Comment op: Minister Schippers: sta op tegen radicale politieke islam VOLKSKRANT.NL

 

zwarte-hoed-2-miniHET BEVOEGDE GEZAG VAN DE ONDERZOEKSJOURNALISTIEK
Dit zijn de mannen waar een land groot van wordt.
Comment on: ‘Ik leg me niet neer bij antwoorden van het bevoegd gezag’ NPO RADIO1

 

zwarte-hoed-2-miniLOLA FLORES WAS EEN FRANSE BALLETMEESTER
Een regressie naar een vorig leven met de geest van Lola Flores, de gedesincarneerde entiteit. Waarom was Lola Flores een vulkaan en wervelwind? Het antwoord is te vinden in haar vorig leven, in een andere incarnatie. Zie ook: ‘Lola Flores – Een geest klopte bij me aan’. http://bit.ly/2bEX8FK
Comment on: Lola Flores – Mijn vorige leven als Franse balletmeester MEDIUMISTICJOURNALISM

 

zwarte-hoed-2-miniVERGEELDE WETENSCHAP
Heel erg bemoedigend te lezen dat wetenschappers zo veel weten, en dat vermeende kennis, al sinds mensenheugenis bekend is. In mijn praktijk als paragnostisch medium heb ik gedurende meer dan 40 jaar vele patiënten behandeld voor… fantoompijn. Als een van de ledematen geamputeerd is kan (gelukkig niet altijd) het systeem van de persoon die pijn nog decennialang doorgeven. Het zijn overigens niet alleen de hersenen die dit doorgeven, ook het gevoel is bij deze zogenaamde foutieve doorgave van vroegere pijn betrokken. De vroegere pijn wordt het meest vaak geactiveerd als het verlies van een arm of been als een traumatische gebeurtenis werd ervaren.

Een Surinaamse vrouw die ik eens behandelde, had vele jaren pijn aan een (gezond) been. Geen huisarts of specialist kon een fysieke oorzaak vinden, zelfs de psycholoog kon niets vinden. De dame kwam bij me op consult, en strompelde de trap op. Ik zag dat haar been in een vorig leven was geamputeerd, maar wist niet of ze iets wist over vorige levens. Daarom zei ik tegen haar: ‘Mevrouw, bent u bang dat uw been geamputeerd zou moeten worden?’. Ze keek me met grote ogen aan, en zei: ‘dat is precies wat ik altijd denk en voel, maar ik heb het nog nooit tegen iemand durven zeggen.’ Ik behandelde haar slechts een keer, haalde de angst uit haar been en uit haar hart. Na enkele maanden sprak ik haar buurvrouw per toeval. Deze vertelde dat de Surinaamse nooit meer pijn had gehad aan haar been. Na enige jaren kwam de Surinaamse dame zelf weer op consult, ditmaal voor een andere aandoening. Na mijn behandeling had ze NOOIT meer pijn gehad, zo vertelde ze trots. Voor mediums bestaat deze ‘zogenaamde nieuwe kennis’ al eeuwen.
Comment on: ‘Hersenen blijven geamputeerde hand nog jarenlang aansturen’ NU.NL

 

zwarte-hoed-2-miniOOK GRUNBERG IS DE WEG KWIJT
‘Na stranden zullen parken, bushaltes en trams volgen’ schrijft Grunberg. In Arabische landen zal hij bedoelen, waar de zedenpolitie de vrouw met korte mouw of bikini in de smerigste gevangenis werpt om te worden gestenigd. ‘En… [vervolgd Grunberg] het fascisme [lees: fundamentalisme], welke [totalitaire Arabische] gedaante het ook aanneemt, heeft altijd geprobeerd het geweten van zijn aanhangers te ontzien door fascistische [lees: fundamentalistische] maatregelen voor te stellen als noodzakelijk [Koran] voor het heil van de bevolking [de Islam]’. Laat Grunberg zich ijverig bezighouden met boekjes schrijven, dat schijnt hij te kunnen.
Comment on: Na stranden zullen parken, bushaltes en trams volgen VOLKSKRANT.NL

 

zwarte-hoed-2-miniCHEMISCH ONZICHTBAAR – ZIELBLEEKMIDDEL
Als u wat te verbergen heeft, de normale mens schijnt dat niet meer te hebben, en u wilt met snode plannen Schiphol of vliegveld Kloten in Zurich op stelten zetten, dan weten de BAYERS, PFIZERS of ROCHES van deze tijd daar wel raad op. U gaat naar de huisarts en zegt dat u kanker heeft. Deze knijpt zich gelijk in zijn warme handjes, want het is leveren geblazen. Een nieuw chemievat kan gelijk worden aangeslagen als ware het een fust Heineken bier met een hoge mate aan anti-bederf chemicaliën voor gegarandeerde koppijn. Om onzichtbaar te worden neemt men een aantal flinke slokken van het nieuwste medicijn, uw vingerafdrukken smelten als sneeuw voor de zon. Bij juist gebruik, zo melden de farmaceuten als gebruikelijk, is er NIETS aan de hand. Voordeel is wel dat bij een extra scheutje ook uw geheugen wordt gewist, en na 2 dagen weet u niet meer hoe uw vrouw heet of wat het woord betekent. Altijd fijn bij een beroerd huwelijk. Na een week worden alle data uit uw ziel gewist, van dit leven en van alle vorige levens van u en alle nazaten. Het resultaat van het nieuwste kankermedicijn is enigszins vergelijkbaar bij het Hosana-geroep van uw slokdarm wanneer een superzuur vermengd met de beroerdste witte jenever er rechtstreeks in wordt gedruppeld. Er kraait nooit meer een haan in u of naar u, maar de kanker is tot staan gebracht. Wel zo makkelijk. Kortom, de chemo heeft de toekomst, we mogen de industrie wel op onze blote knieën danken.
Comment on: Chemotherapie wist vingerafdruk patiënt AD.NL

 

zwarte-hoed-2-miniBLINDE KWALIFICATIES
Wij weten waarom Gullit nu afhaakt, je bent paranormaal of je bent het niet. Gullit werd door de KNVB namelijk verboden om Blind BLINDE EIKEL, HUFTER en KNVB-LAPZWANS te mogen noemen bij de komende uitschakeling in de voorronden voor het WK. Gullit werd daarbij ook verplicht om na deze uitschakelig Blind te ‘blijven’ assisteren voor de kwalificatie van het EK 2020, het WK 2022 en tenslotte ook het EK 2024. Gullit, de kwaliteiten van Blind hoog inschattend, vond dit wat veel.
Comment on: Gullit zegt Oranje af en wordt toch niet assistent Blind VOLKSKRANT.NL

 

zwarte-hoed-2-miniWIJSNEUS EN WIJSGEER
In Berlijn stelde een Westerse wijsneus een Oosterse wijsgeer voor om vooral tram 11 te nemen om naar de Brandenburger Tor te kunnen gaan. Daardoor zouden ze zeker 3 minuten eerder aankomen dan met alle andere lijnen. De wijsgeer keek de wijsneus aan en vroeg: wat doen we met die 3 minuten winst?
Comment on: Martina verbetert eigen Nederlands record op 200 meter AD.NL

 

zwarte-hoed-2-mini‘CHOLLER’ BONAIRE, VOORMALIG VREDIG EILAND MET ELKE DAG ZONDAGRUST
Bonaire, dat na 10 uur ´s avonds, op het enige hoerententje achter een metalen schuifhek na, zo uitgestorven was als… Bonaire, is niet meer. Op Bonaire kon je in vroeger dagen (word ik oud?) je huis gemakkelijk vergeten af te sluiten alvorens het bed in te duiken met jezelf of de overbuurvrouw, en je tas open en bloot in een toko laten liggen. Op de immense saaiheid van het eiland na, alleen de roze flamingo´s nabij Rincon flirtten wat met elkaar, kwam alles goed. Bonaire is inmiddels bij de tijd, zijn grotere broer Curaçao kopierend. Voor een handvol crack, van de allerslechtste soort uiteraard, kunnen chollers [1] met blaffers je even van het leven beroven. Veel overvallen worden overigens gepleegd door de geest van overleden criminelen die ook verslaafd waren, en die via een choller die onder de dope zit, ‘meelift’, om op die manier aan zijn trekken te komen. Dit fenomeen doet zich onder andere ook voor bij IS-terroristen die tijdens gebruik van alcohol en/of narcotica ‘aangestuurd’ worden door overleden ‘martelaren’ of hun overleden bazen: het astrale parlement van het IS-kwaad. Zo boven, zo beneden. [1] Chollers – Antilliaanse drugsverslaafden
Comment on: ‘Ik hoorde schoten en wist dit gaat fout’ AD.NL

Update 16-10-2016