Missing, Madeleine McCann – Drain or Well

MadeleineMcCann

Foto (detail): Wikipedia / Waerfelu

DOCUMENTO ARTE PARANORMAL – PASADO & FUTURO 3

 

In december 2003 bezocht ik het Caribische gebied en maakte een stopover van enkele weken op Curaçao alvorens naar de Dominicaanse Republiek af te reizen. Door een persbericht dat was verstuurd naar de media in de regio door de Curaçaose journaliste en Tv-producer Reyna Joe van Bright Ideas and Services, stond de telefoon niet stil.

Naar aanleiding van het persbericht stond het Journaal op de stoep in Riffort Otrabanda nabij Bistro Le Clochard. Naast interviews voor radiostations als Z-86, werd mij gevraagd spoedig contact op te willen nemen met Telecuraçao, om deel te nemen aan de Tv-talkshow van Aileen Looman, voor het ochtendprogramma Mòru Bondia. Ik nam telefonisch contact op met Telecuraçao in de persoon van Aileen Looman.

Er was echter een groot probleem, een afspraak kon op dat moment zo begreep ik, niet gemaakt worden. De agenda van de programmamaakster en presentatrice was spoorloos verdwenen, samen met haar bos met alle benodigde sleutels.

Ter verduidelijking, mijn werk als paranormaal genezer, en vooral als paragnost onderscheidt zich van goede en minder goede waarzeggers op kermissen die met alle respect losstaande feiten voorspellen.

De toekomst is een gevolg van het heden dat weer een gevolg is van het verleden of verre verleden (de vorige levens). Binnen de drie aangezichten van tijd – verleden, heden en toekomst – krijg ik van een betreffende persoon en/of situatie beelden die inzicht proberen te geven in het proces waar de vraagsteller, de cliënt, zich in bevindt.

Door een voor mij onbekende factor, kreeg ik – nadat Aileen Looman memoreerde haar agenda en sleutelbos te zijn kwijtgeraakt – in een zogeheten flitsbeeld, een losstaand maar helder beeld van haar agenda en sleutelbos. Naar aanleiding van een verkregen beeld beschreef ik gedetailleerd het bovenblad van een object dat op een bureau leek. Zij gaf aan dat dit onmogelijk de plaats van vermissing zou kunnen zijn omdat binnen de kantoren en studio’s van Telecuraçao een dergelijk type bureau zich niet bevond. Ik gaf aan alleen maar een verkregen beeld aan haar te hebben doorgegeven. Verder besloten we dat ik zou afwachten wanneer we onze afspraak voor participatie aan haar show dan wel konden maken.

Enkele uren na dit voorval werd ik wederom gebeld door Telecuraçao, en Aileen Looman meldde mij met kippenvel over haar gehele lijf zoals ze mij vertelde, dat ze de agenda en de sleutelbos exact op de door mij aangegeven plaats had gevonden, op een vergeten gewaand bureautje.

De dag erna vond een 3 uur durend interview plaats in de studio van Telecuraçao, tezamen met Ing. Angel Salsbach, voormalig Waarnemend Gezaghebber van Curaçao en tevens Reikimaster, waarmee ik vele jaren paragnostisch samenwerkte. Aileen Looman opende haar uitzending met het verhaal van de spoorloos geraakte bescheiden en het paragnostisch beeld dat uiteindelijk had geleid tot de opsporing van agenda en sleutelbos. De telefoon stond opnieuw niet stil, menige persoon op Curaçao bleek een voorwerp verloren te hebben.

Naar aanleiding van de teruggevonden agenda en sleutelbos, formuleerde ik mijn standpunt met betrekking tot helderziendheid voor eens en voor altijd als volgt:

Ik lever paragnostische beelden die ik waarneem, ik lever niet de waarheid. Het paragnostische beeld zal zich namelijk nog moeten afdrukken en bewijzen in de materiële werkelijkheid.

Waarneming en werkelijkheid verlopen wel vaak maar niet áltijd synchroon, zelfs bij gerenommeerde paragnosten als de Amerikaan Edgar Cayce (1877-1945), en de Nederlanders Gerard Croiset (1909-1980) en Fien Van der Putten (1916-1985). Op basis van een paragnostisch verkregen beeld kan verder gerechercheerd worden, zowel paranormaal als normaal.

Madeleine McCann
In de maanden mei en juni 2007 verdiepte ik mij in de verdwijning van het Britse kind Madeleine McCann dat op 3 mei 2007 van de aardbodem verdween vanuit een appartement in Praia da Luz in de Algarve, Portugal.

Van de paragnostische verkregen waarnemingen die ik had, stuurde ik op 13 juni 2007 een Portugeestalig verslag per e-mail aan de politie in Portugal die het onderzoek leidde. Deze mail werd verstuurd aan: Departamento de Investigação Criminal de Portimão da Polícia Judiciária, Rua Pé da Cruz, 2, 8500-640 Portimão, Portugal

Van mijn bevindingen stelde ik op 13 juni 2007 eveneens de KLPD in kennis via een e-mail. Hieronder de tekst van de verstuurde e-mail aan het onderzoeksteam in Portugal.

 

Departamento de Investigação Criminal de Portimão da Polícia Judiciária
Rua Pé da Cruz, 2, 8500-640 Portimão, Portugal

Concernente: A locação de Madeleine

Estimado Senhor/Senhora,

Por meio desta informação espero ajudar e solucionar o desaparecimento da criança Inglês Madeleine Sou um sensitivo espiritual holandês e por isso falo só um pouco o Português, mas queria assistir por meio mandar este e-mail com a minha visão. Atualmente moro na Holanda, mas na qualidade desta profissão espiritual morei e trabalhei nas Antilhas Holandesas e na Bahia do Brasil.

Com respeito por os investigadores vigilantes e a família preocupada, penso serio que a criança Madeleine não esta em África – norte ou em um pais fora das fronteiras Portuguesas, mas ela fica em Portugal. Madeleine fica, desde minha percepção espiritual / de mediunidade, muito perto no apartamento de onde ela ficou antes ela desapareceu.

Madeleine encontrar-se (emperrando) em um poço de drenagem (talvez fabricado de ferro fundido) com água de drenagem negra (lama fina). Acho que o poço de drenagem esta localizado muito perto do apartamento, provavelmente menos de 500 à 1000 metros.

Espero podaria contribuir salvar ao desaparecimento de Madeleine.

Atenciosamente, Martien Verstraaten

Enviarei também um e-mail (em Holandês) por a Polícia de Holanda.

 

Op de verstuurde e-mail kreeg ik als lezersbevestiging:

Your message To: Dic.Portimao
Cc:
Subject: A Locacão de Madeleine
Sent:Wed, 13 Jun 2007 15:19:37 +0100
was read on Wed, 13 Jun 2007 15:35:32 +0100

 

 

Madeleine McCann – De Put
Het beeld dat ik kreeg van Madeleine McCann was helder. Gerard Croiset kreeg zijn beelden veelal via associatieve patronen uit de tijd dat hij werkte in een kruidenierswinkel, een pondje krenten als associatief beeld voor een zuinig iemand, een zak meel en zo meer.

In de week voor 13 Juni 2007 kreeg ik beelden van Madeleine McCann. Ook ik was gewend geraakt aan associatieve beelden en gaf betekenis aan een flitsbeeld dat uit de vroege jeugd in me opkwam en dat helder was als een plaatje door een fotojournalist genomen.

Vanuit vogelperspectief keek ik in een put. Daarin was het Britse kind terechtgekomen. De put was van donker gietijzer, vierkant of rechthoekig van vorm, en met een diepte van meer dan 1 meter waarin een klein kind niet rechtop kon staan. De afvoerput was deels gevuld met troebel water en de bodem bestond uit een laag modder, slib van fijn zand.

De indruk die ik kreeg was dat Madeleine na de verdwijning zich niet buiten Portugal of zelfs maar buiten het plaatsje Praia da Luz bevond, maar hooguit te traceren zou moeten zijn binnen een straal van 500 of 1000 meter, gerekend vanaf het appartement.

Madeleine McCann – Somnambulisme
In de zaak Madeleine McCann kreeg ik een aanvullend beeld te zien met betrekking tot de hormonale werking van haar lichaam. De overgang van waakbewustzijn naar droombewustzijn en omgekeerd was voor een belangrijk deel verstoord. Het in slaap vallen, het afscheid nemen van de dag enerzijds, en het wakker worden, het afscheid nemen van de nacht anderzijds leken vanuit een paragnostische perceptie geen vloeiend gebeuren voor Madeleine te zijn. Somnambulisme diende zich bij me aan, een slaapwandelend Brits kind dat in nachtelijke uren in Portugal de weg kwijt raakte en in een put met dunne modder terechtkwam, hetzij letterlijk of misschien wel figuurlijk.

Het probleem in paragnostische waarnemingen is vaak dat het paragnostische beeld ogenschijnlijk niet overeenstemt met logische situaties. Het is als met vliegtuigongelukken waarvan de oorzaak vaak gevonden wordt in een complex van factoren die men niet voor mogelijk hield. De spoorloos verdwenen agenda en sleutels van de journaliste van Telecuraçao leken – totdat het tegendeel bewezen werd – ook niet op een bepaald bureau te hebben kunnen liggen. En hoe zou een kind in nachtelijke uren verzeild kunnen raken in een nabijgelegen put of riool. Cold cases laten vaak zien dat over congruente aanwijzingen wordt heen gekeken, totdat door kosmische wetten de tijd rijp is voor toegewijde rechercheurs met een surplus aan intuïtie om de geheimen boven ‘water’ te brengen.

Madeleine McCann – Conclusie en aanbeveling
Het is natuurlijk altijd mogelijk dat het verkregen beeld van de gietijzeren rioolput symbolisch geduid zou moeten worden. In dat geval is Madeleine McCann sociaal in een ‘modderige’ situatie terechtgekomen die het daglicht niet kan verdragen. Dan is het wachten op rechercherende putjesscheppers of paranormale troubleshooters die met de lange slurf van de reinigingsdienst de donkere modder eerst wegzuigen.

Maar als ik het waargenomen beeld van de gietijzeren afvoer- of afwateringsput letterlijk neem zoals het paragnostisch op mijn netvlies verscheen, dan ga ik er van uit dat binnen een straal van 500 à 1000 meter vanaf het appartement in Praia da Luz rioolputten aan de trottoirkant of daarbuiten moeten zijn met gebrekkig werkende afsluitdeksels, met alle gevaren van dien, vooral voor kinderen als Madeleine McCann met latent somnambulisme.

Een eenvoudig onderzoek in de nabijheid van het appartement naar afwateringsputten met gebrekkig sluitende deksels zou aanbevelenswaardig zijn.

 

________________________________________________
Relevante artikelen die deel uitmaken van de serie
DOCUMENTO ARTE PARANORMAL – PASADO & FUTURO

De vermoorde weduwe Jacqueline Wittenberg: ‘Gij Brutus?’
De doodlopende weg van 5 Amerikaanse presidenten – Deel 2: Kroniek van een aangekondigde moordaanslag
De doodlopende weg van 5 Amerikaanse presidenten
De astrale souffleurs van de jihad, occulte strategen aanslagen Parijs 13/11/15
De Voorspellers: Donald Trump president & Portugal winnaar EK
Terroristische aanslagen Parijs november 2015 – Paragnostisch voorspeld november 2011
HATO – Hier spreekt Pater Brenneker
Fact Finding Report verdwijning Natalee Holloway
Missing, Madeleine McCann – Drain or Well
Meester paragnost Jaap Eising gedesincarneerd
ESP – The Koninginnedag Apeldoorn

Mediumistic Journalism, paranormale onderzoeksjournalistiek, bevat tevens de series

DOCUMENTO ARTE MAFIA – MEDICO
DOCUMENTO ARTE MAFIA – JUSTICIA
DOCUMENTO ARTE MAFIA – QUIMICO
DOCUMENTO ARTE MAFIA – DESPOTISMO

DOCUMENTO ARTE PARANORMAL – CURA
DOCUMENTO ARTE PARANORMAL – PASADO & FUTURO
DOCUMENTO ARTE PARANORMAL – REENCARNACION
DOCUMENTO ARTE PARANORMAL – ARTE POR ARTE

 

Update 07-01-2018

__________________________________________________________________________________

© MARTIEN VERSTRAATEN
Psychic & mediumistic healer. Past life regression therapist.
Into practice since 1985 (Holland, Curaçao, Brazil, Spain).

Mediumistic journalist. Author.

Formerly professor of visual arts
HAN University of Applied Sciences,
Department of Visual Arts, Nijmegen, Holland.

Formerly professor of visual arts & metaphysical methodology
NHL University of Applied Science
Formerly Faculty of Education of the Leeuwarden Polytechnic,
Department of Visual Arts, Groningen/Leeuwarden, Holland.

Formerly governor of art and culture
Member of the board for Cultural Advice of the County of Groningen
Groningen, Holland
Member of the general board of the Groninger Museum
Groningen, Holland

_______________________________________________


DESTINATIONS
– Laboratory for Intuitive Intelligence
Spain – Holland – Curaçao – Brazil
CONSULTORIO PARANORMAL ANDALUCÍA
Jerez de la Frontera, Cádiz, Spain

www.martienverstraaten.com