Terroristische aanslagen Parijs november 2015 – Paragnostisch voorspeld november 2011

fb eiffeltoren2

Foto (detail): Wikipedia / Public Domain

DOCUMENTO ARTE PARANORMAL – PASADO & FUTURO 6

 

In 2011, vrijwel exact 4 jaar voor de meervoudige terroristische aanslag in Parijs van vrijdag 13 november 2015 die de lichtstad op zijn grondvesten deed schudden, stonden mijn geesten in dezen, overleden politici en bestuurders naar ik vermoed, me toe een glimp op te vangen voor wat de Franse hoofdstad eens te wachten stond.

We schrijven 9 november 2011, ik bevind me als resident in Utrecht, aan het Wijnbesplantsoen, ik sla op mijn Sony Vaio een van de digitale kranten open. Het bericht over het Franse proces tegen terrorist Ilich Ramírez Sánchez, alias ‘de jakhals’, treft me als geen ander bericht. Als zo vaak raak ik in trance, de Eiffeltoren verschijnt op mijn innerlijk beeldscherm. Ik ken heer Ilich Ramírez Sánchez niet, noch heb ik enige connectie met hem. Slechts de naam jakhals heb ik in terroristisch verband wel eens gehoord.

De Eiffeltoren komt onmiddellijk in beeld, maar niet dewelke die ik ooit in vroeger jaren bezocht met een Arubaanse vriendin die mij een meerdaags aangenaam busreisje naar Parijs aanbood. De Eiffeltoren is beschadigd, zwaar beschadigd, althans symbolisch, meer dan de helft is in het opkomende beeld naar de kloten, verwoest door een terroristische aanslag.

Met Facebook ben ik al een tijdje vertrouwd, wie niet. Het bericht er op willen plaatsen met een halve, gehavende Eiffeltoren in beeld, roept twijfels in me op. Welk persoonlijk of beroepsmatig risico neem ik. Ik kan ook mijn mond houden, zeker. Nooit mijn sterkste punt geweest, zeker als er ergens stront aan de knikker is. De Utrechtse woningbouwvereniging Mitros heeft het ervaren, ‘boeddhistisch’ psychiater Herman Kyosen Kief eveneens, huisarts Nicole Geurts van het rokjessyndicaat HAP Weerdsingel kan er over meepraten, en nog enige andere jokkebrokken, zelfs binnen de eigen familie.

Ik besluit het risico te nemen, te willen publiceren, de beelden zijn namelijk sterk, emotioneren mij, what the hell and the fuck, de beelden overrompelen mij en laten de Eiffeltoren zien die betere dagen heeft gekend: symbolisch of van een nog onbekende werkelijkheid geprojecteerd in de toekomst?

Foto’s van een vernielde Eiffeltoren, een mogelijk toekomstbeeld, zijn natuurlijk nergens op internet te vinden. Want, de toekomst gezien vanuit het verleden, moet zoals altijd, zich nog afdrukken in de werkelijkheid. Wikipedia heeft (nog) geen toekomstbeeld van de Eiffeltoren anno 2016 of later, wel van Eiffels product in aanbouw, met op 21 augustus 1888: de bouw van de tweede verdieping. Het beeld op de foto is uiteraard retrograde, gemeten naar het paragnostische beeld (de neergang), en laat daardoor de Eiffeltoren zien in een pose die het symbolische gevolg is van terroristische aanslagen.

Ik plaats op 9 november 2011 met enig commentaar voorzien het beeld van een halve Eiffeltoren op Facebook, en laat de geïnteresseerde lezer daarbij weten dat als paragnost ik een terroristische calamiteit (de explosieve ‘neergang’) niet onmogelijk acht. De tijd zal het uitwijzen, zo vermeld ik op de betreffende datum.

Zaterdag 14 november, het is 3 uur in de nacht, ik kom terug van een Spaanse salsa avond, open voor het slapen gaan nog even mijn laptop: Parijs, Parijs, en nog eens Parijs wat wordt getoond.

Het verschil tussen paragnost en privépersoon in mij is onmiskenbaar. Wat weet ik niet, wat weet ik wel. De gebeurtenissen in Parijs overweldigen mij persoonlijk als ieder ander, als paragnost raak ik in een andere staat van bewustzijn: een aha-erlebnis-lichtje gaat branden.

Ik herinner me, ergens in 2011 krachtige beelden in trance te hebben gehad met betrekking tot de terroristische aanslagen in Parijs. De Facebook records helpen mij de juiste datum te vinden van mijn voorspellend bericht met de halve Eiffeltoren in beeld: 9 november 2011, vrijwel exact 4 jaar voor Parijs 13/11/15.

De door mij ontvangen beelden in 2011 werden vergezeld met telepathisch [i] verkregen informatie:

Dat terroristen een plan beraamden om de Eiffeltoren op te blazen.

Maar wat te doen met paragnostisch verkregen informatie. Een uitgebreide analyse van de verdwijning op Aruba van de Amerikaanse Natalee Holloway kwam van mijn hand. Ook de plaatsbepaling voor het lokaliseren van haar DNA werd kenbaar gemaakt. Het originele rapport werd op verzoek van het OM van Aruba door mij ter beschikking gesteld, een publieksversie van het rapport kwam online, evenals het interview dat Telecuraçao er aan weidde. Door mogelijk politieke machinaties op Aruba, en door het vrij snel ontbreken van de personele bezetting op het hoogste niveau van het OM, werd, zo meende ik te kunnen concluderen, het onderzoeksrapport voorlopig terzijde gelegd.

Met paragnostische informatie, voorschouw, werd en wordt institutioneel nog te weinig gedaan. Medium Edgar Cayce (1877-1945) had die ervaring vele malen. De grote Amerikaanse ziener voorzag eens de mogelijkheid van een grote binnenlandse treinramp als gevolg van een verkeerde wissel, en informeerde hierover gedetailleerd en met plaatsbepaling de betreffende autoriteiten. Tevergeefs. De voorschouw van Cayce werd in de wind geslagen, veronachtzaamd of als hocus pocus in de archieven opgeborgen. De voorschouw drukte zich letterlijk af in de stof op aangegeven plaats en tijd, en de treinstellen van de Amerikaanse Railway Company’s zongen harmonica. De voorschouw had het nakijken.

Ook het werk van paragnost Gerard Croiset (1909-1980) werd in Nederland maar summier voor vol aangezien. Onder de autoritaire vleugels van prof. W.H.C. Tenhaeff (1894-1980), bijzonder hoogleraar Parapsychologie aan de Rijksuniversiteit Utrecht, ‘werkte’ Gerard Croiset, bekend van de internationaal geroemde ‘stoelenproef’, wel al veelvuldig samen met politie. Van de samenwerking met de politie blijkt nog veel schriftelijk materiaal beschikbaar te zijn. (bron: Drs. Wim Kramer (2010). Samenwerking tussen politie en paragnosten verloopt bijna altijd moeizaam. Utrecht. Lezing voor SRP (Studievereniging voor Psychical Research) en PI (Parapsychologisch Instituut).

Feit is dat de toekomst zich kan aandienen als een strenge winter of een lauwwarme zomer. Vrijdag 13 november 2015 was een dag in Parijs die viel binnen een snoeiharde winter. Onschuldige mensen, met en zonder naam, slachtoffers, moesten hun leven beëindigen uit naam van een terroristische organisatie van jihadisten die zijn ankers heeft in een religie, de Islamitische, en die handelt op basis van raaskal gedistilleerd uit een dogmatisch verleden. Daarbij verschillen de huidige agressors in wreedheid niet van de nazi’s, de Azteken, de christenen tijdens de Kruistochten of de Amerikanen in Vietnam en Guantanamo Bay.

Verder dan het posten van een halve Eiffeltoren op Facebook wilde ik in 2011 niet gaan. De gezichten van de redacteuren van NOS, NRC, Volkskrant, Telegraaf of AD bij de presentatie van Mediumistic Journalism’, paragnostisch ‘nieuws’, zouden zich hebben laten raden.

Maar wellicht besluit ik geheel anders in de toekomst. Een ander maal, een andere voorschouw, van een andere Eiffeltoren met een andere naam, ergens in Verweggistan of heel dicht bij huis. De tijd zal het leren.
[i] De telepathische informatie vond plaats doordat per coïncidentie ik in het hoofd van een terrorist keek.

 

________________________________________________
Relevante artikelen die deel uitmaken van de serie
DOCUMENTO ARTE PARANORMAL – PASADO & FUTURO

De vermoorde weduwe Jacqueline Wittenberg: ‘Gij Brutus?’
De doodlopende weg van 5 Amerikaanse presidenten – Deel 2: Kroniek van een aangekondigde moordaanslag
De doodlopende weg van 5 Amerikaanse presidenten
De astrale souffleurs van de jihad, occulte strategen aanslagen Parijs 13/11/15
De Voorspellers: Donald Trump president & Portugal winnaar EK
Terroristische aanslagen Parijs november 2015 – Paragnostisch voorspeld november 2011
HATO – Hier spreekt Pater Brenneker
Fact Finding Report verdwijning Natalee Holloway
Missing, Madeleine McCann – Drain or Well
Meester paragnost Jaap Eising gedesincarneerd
ESP – The Koninginnedag Apeldoorn

Mediumistic Journalism, paranormale onderzoeksjournalistiek, bevat tevens de series

DOCUMENTO ARTE MAFIA – MEDICO
DOCUMENTO ARTE MAFIA – JUSTICIA
DOCUMENTO ARTE MAFIA – QUIMICO
DOCUMENTO ARTE MAFIA – DESPOTISMO

DOCUMENTO ARTE PARANORMAL – CURA
DOCUMENTO ARTE PARANORMAL – PASADO & FUTURO
DOCUMENTO ARTE PARANORMAL – REENCARNACION
DOCUMENTO ARTE PARANORMAL – ARTE POR ARTE

_____________________________________________________

 

..
TOEGEVOEGD 22-11-2015

DE DAGELIJKSE STANDAARD
Tim Engelbart 21 november 2015

ISIS haalt de Eiffeltoren omver in schokkende nieuwe propagandavideo

“Een ISIS-cel uit Syrië liet deze video verspreiden waarin ISIS-strijders van allerlei plumage [sic] waarschuwen dat nog meer aanslagen zullen volgen. Tussen de dreigementen door stort de Eiffeltoren neer op aarde en verschijnen de worden [sic] “Paris s’sest effondré” [sic] (“Parijs is ingestort”) in beeld. ISIS heeft de vallende Eiffeltoren niet zelf gemaakt, overigens, maar heeft filmbeelden uit de film GI Joe (2009) gejat:”

Het Nieuwsblad
Guy Stevens 21 november 2015

ISIS bedreigt Frankrijk opnieuw: “Aanslagen zullen erger zijn dan 9/11”

“Terreurgroep Islamitische Staat (ISIS) heeft een nieuwe video op het internet geplaatst waarin het dreigt met nieuwe aanslagen “die erger zullen zijn dan 9/11”. In de video is onder meer een scene te zien waarin de Eiffeltoren omver valt.”

Cobra copy

Door ISIS gestolen opnamen van ‘G.I. Joe: The Rise of Cobra’

 

TOEGEVOEGD 18-02-2018

AD 25-01-2018

IS wilde Eiffeltoren opblazen

De aanslag op de Ramblas in Barcelona vorig jaar zou een ‘noodgreep’ van IS zijn geweest. De Eiffeltoren was toen het echte doel van de groep.

Dat concluderen twee Spaanse onderzoekers. Volgens hen was de bloedige aanslag op de Ramblas, waarbij een terrorist met een bestelbus inreed op voetgangers en 16 mensen doodde en 140 anderen verwondde, mogelijk een geïmproviseerde actie. Dezelfde terroristen waren namelijk bezig met de voorbereiding van een veel grotere aanslag. Het echte doel zou de Eiffeltoren in Parijs zijn geweest of anders de kathedraal Sagrada Familia in Barcelona.

 

TOEGEVOEGD 18-02-2018

STUDIE VOORBEREIDING OPBLAZEN EIFFELTOREN GEPRESENTEERD

Fernando Reinares en Carola Garcia-Calvo, universitaire wetenschappers van het Real Instituto Vulcano in Madrid, denktank voor internationale en strategische studies, vonden bewijzen dat een aanslag op de Eiffeltoren in Parijs was voorbereid. De studie werd gepresenteerd januari 2018 en gepubliceerd in:

CTC Sentinel (Combating Terrorism Centre), West Point, United States Military Academy

Abstract: In the space of nine hours in August 2017, a terrorist cell armed with vehicles and knives launched two attacks on the city of Barcelona and the town of Cambrils, in Catalonia, Spain, killing 16 in the worst terrorist atrocity in Spain since the 2004 Madrid train bombings. New information obtained by the authors from judicial documents and interviews with investigators make clear the attacks could have been much worse. The 10-man cell, which included four sets of brothers all indoctrinated by an Islamic State-supporting cleric in the Catalonian town of Ripoll, initially planned to carry out ambitious vehicle bomb attacks in Barcelona and possibly Paris using TATP, but changed and accelerated their plans after they accidentally blew up their bomb factory. The Islamic State claimed the attackers were “soldiers of the caliphate,” but while newly disclosed information shows the network behind the Paris attacks targeted Barcelona for an attack in 2015, it is still unclear whether the group had any direct role in the August 2017 attacks.

 

Update 07-01-2018

__________________________________________________________________________________

© MARTIEN VERSTRAATEN
Psychic & mediumistic healer. Past life regression therapist.
Into practice since 1985 (Holland, Curaçao, Brazil, Spain).

Mediumistic journalist. Author.

Formerly professor of visual arts
HAN University of Applied Sciences,
Department of Visual Arts, Nijmegen, Holland.

Formerly professor of visual arts & metaphysical methodology
NHL University of Applied Science
Formerly Faculty of Education of the Leeuwarden Polytechnic,
Department of Visual Arts, Groningen/Leeuwarden, Holland.

Formerly governor of art and culture
Member of the board for Cultural Advice of the County of Groningen
Groningen, Holland
Member of the general board of the Groninger Museum
Groningen, Holland

_______________________________________________


DESTINATIONS
– Laboratory for Intuitive Intelligence
Spain – Holland – Curaçao – Brazil
CONSULTORIO PARANORMAL ANDALUCÍA
Jerez de la Frontera, Cádiz, Spain

www.martienverstraaten.com