De Voorspellers: Donald Trump president & Portugal winnaar EK

voorspellers

Foto´s (detail): Wikipedia / Dudek

DOCUMENTO ARTE PARANORMAL – PASADO & FUTURO 7

 

Op 3 november 2016 om 10.19 plaatste ik op Facebook het volgende bericht:
DE VOORSCHOUW: Bericht van 6 september 2016: TRUMP PRESIDENT

Met pijn in het hart voorspelde ik reeds enkele maanden geleden op Facebook, dat Trump (de 45e) president van de Verenigde staten zou worden. En dat extrasensorisch beeld wil maar niet verdwijnen. Vurig hoop ik dat de wereld deze ellende bespaard zal blijven. Naschrift: De eerste keer dat op basis van extrasensorische informatie ik de verkiezing van Trump tot president al zijdelings voorspelde, was maanden voor het bericht van 6 september 2016, in de loop van juni 2016.

Samenvattend, 3 maal voorspelde ik de winst voor Donald Trump: midden juni 2016, 6 september 2016, en op 3 november 2016.

Op één gerenommeerde specialist na, Allan Jay Lichtman, hoogleraar politieke geschiedenis aan de American University in Washington, wezen politicologen en journalisten wereldwijd, Amerikaanse (Washington Post, New York Times), Nederlandse (Volkskrant, NRC, FD), Spaanse (El País, ABC), you name it, naar een vrijwel gelopen race voor Hillary Clinton als toekomstige president. Niets of niemand wees op een overwinning van Trump, behalve dan de geesten in mij die bij wijze van spreken al lang van tevoren informatie hadden gekregen van alle stemhokjes, een kosmisch laten spieken.

Mijn kennis van politiek was en is beperkt. Wel heb ik het vermogen, gesteund door mijn geesten, om door blablabla heen te kijken, zowel bij blablabla-jokers als Donald Trump als bij ogenschijnlijke blablabla-vrije jokers als Clinton die al eens in Bosnië in oorlogsgebied was beschoten (1996) terwijl ze op dat moment, zo lieten de beelden van CBS zien, in alle rust ontvangen werd.

Als niet-medium had ik ook twijfels, de polls wereldwijd wezen allen Clinton aan als de toekomstige president. Wat had ik te vertellen. Ik moest het opnemen tegen de paranormale Martien in mij. Deze was kordaat en bleef aangeven: Donald Trump. Er werd niet gemotiveerd hoe een en ander in de steel zou zitten. Wel dat er een (voor mij) nog onbekende factor zou meespelen waardoor Trump president zou worden. Ik legde mij neer bij het orakel in mij. Ten slotte had een dergelijke controversiële voorschouw zich wel vaker voorgedaan, maar ten aanzien van het wereldgebeuren niet of niet in die mate.

De Amerikaanse media die stekenblind waren geweest, schreven na de dreun die Trump had uitgedeeld: hoe konden we er zo naast zitten? Alleen Allan Jay Lichtman had zijn politiek voorspellende zegereeks die succesvol in 1984 begon, voortgezet, en Trumps verkiezingszege (al maanden geleden) met zijn rekenmodel voorspeld. De Amerikaanse kranten deden niet aan deemoed, aan een journalistiek mea culpa, maar zochten gepolijste verklaringen van semi-intellectuele snit waarom ze zich zo gruwelijk vergist hadden. Volgens de Volkskrant (die zelf ook naar een serie doekjes voor het bloeden zocht) kwamen de Amerikaanse media met de volgende verklaringen: ‘De stille witte stem. Het e-mailschandaal. Goed veldwerk van de Republikeinse partij. Derde partij-kandidaten.’ Goedkope achteraf analyses, terwijl door de media Clinton vóór middernacht nog de hemel in geprezen werd.

Met helderziende informatieopbouw, extrasensorische perceptie, wordt onbewust een tsunami aan relevante factoren ingebracht, die een politieke meteoroloog niet makkelijk kan ordenen, laat staan er een politiek weerbericht uit kan afleiden. Ook de gemiddelde astroloog heeft, de techniek eigen, met een veelheid aan factoren te maken waardoor het ‘wichelen’, de sterkte-zwakte analyse, meestal maar moeilijk uit de verf komt. Reden ook waarom er vrijwel geen astroloog was die vóór de verkiezingen zich uitsprak over de uiteindelijke verkiezing van een president. Het bleven sfeertekeningen, met hoewel en mits, in geval van, en veel verder niets.

Bij de helderziende informatieopbouw zijn de duizend-en-een gegevens al door vele sorteermachines gegaan, en het opperhoofd van de geesten komt met de uislag op de proppen. Zoiets als het Eurosongfestival, maar dan met het winnende liedje van de een of de ander. Trump, de man met de gecoiffeerde kuif boven het geopende anusmondje, viel deze keer in de prijzen.

Ook tijdens het EK-voetbal 2016, een internationaal evenement, weliswaar slechts op Europees niveau, had ik vanuit dezelfde bron voorinformatie ontvangen. De EK-finalisten waren Frankrijk en Portugal. Vrijwel hetzelfde verhaal als met Trump. Met Frankrijk als grote favoriet was er geen sterveling die er van uitging dat Portugal maar een kans zou hebben. Ook hierbij was mijn systeem onverbiddelijk: Portugal zou Europees kampioen worden, zo werd gezegd. En ook hierbij plaatste ik mijn bevindingen op Facebook (10 juli 2016 6.23 pm; 11 juli 2016 12.11 pm). Op voetbal heb ik iets meer kijk dan op politieke machinaties, maar ook hier had de voetballer in mij een andere visie dan de paranormaal in mij. Ik legde mij er bij neer, en plaatste de post over Portugal als winnaar van het EK 2016 op Facebook.

Het is heel bijzonder om een voetbalwedstrijd te bekijken vanuit de wetenschap dat een bepaalde ploeg zal winnen. De neiging ontstaat om elke gevaarlijke situatie die zich voordoet nabij het doel van de ploeg die paragnostisch gezien zal gaan winnen, als ongevaarlijk te beschouwen. Tijdens de wedstrijd Frankrijk – Portugal regende het geen doelpunten, het bleef lang 0 – 0, en sukkelde ik bijna in slaap, vergat dat Portugal nog Europees kampioen zou moeten worden.

Met het uitvallen van Ronaldo leek de halsslagader uit de ploeg te zijn verdwenen, en echt gevaarlijke acties deden zich niet voor. Hoezo en waarom dan Europees kampioen, terwijl ik wist dat het wél zou gebeuren. Al mijmerend over de zin van het leven of de kleur van de latexverf op mijn muur, was daar ineens Éder uit Guinee-Bissau die in de 109ste minuut onverwacht, niemand zag het aankomen, in ieder geval ik niet, om zijn as draaide en de bal in de linker benedenhoek lepelde, 1 – 0, en met nog maar weinig minuten te gaan. Er zouden ook geen tegendoelpunten meer kunnen komen, want dan zou Portugal niet Europees kampioen zijn geworden, en kampioen worden stond blijkbaar wel in de sterren, die van mij, geschreven.

Tijdens de slopende verkiezingsnacht van hetzelfde laken een Trump- of Clintonpak. Florida, een van de cruciale swingstaten, viel na een openingetje van Trump in handen van Clinton. Zo zouden op basis van de voorspelling Trump en zijn modelschatje niet een begin kunnen maken met de eerste nacht der nachten voor de open haard in het Witte Huis. Daarvoor zouden de uitkomsten van de peilingen in Florida een ander beeld moeten gaan geven. En ja, weldra veranderde het beeld, de uitkomsten van de peilingen, Trump weer aan kop, vervolgens weer Clinton. De verwachte toekomst van de VS speelde zich af op de getrapte golven van swingstaat Florida. Ik kon de ogen dicht doen, wetende dat de lang verwachtte uitslag van Florida, met wel of geen Clinton, zeker op Trumps naam zou worden geschreven. Daar moest dan nog wel Ohio of Noord-Carolina aan worden toegevoegd. Maar het lot ontrolde zich voor mijn ogen, maar in omgekeerde volgorde. Ik keek hoe de toekomst gebruik maakte, zich een alibi verschafte, van het heden, en zo geschiede.

Tijd om de wereldramp door het winnen van blotebillengezicht Trump in te schatten, had ik niet, maar een klein signaal ontving ik al wel. Ik kreeg het vreemde gevoel dat Trump wel eens de 4 jaar niet vol zou maken of kunnen maken. Het beeld was nog vluchtig en vaag. Reden om er op een later tijdstip op terug te willen komen. Misschien wel tijdens de eedaflegging als de nieuwe president zou worden ingezworen.

 

________________________________________________
Relevante artikelen die deel uitmaken van de serie
DOCUMENTO ARTE PARANORMAL – PASADO & FUTURO

De vermoorde weduwe Jacqueline Wittenberg: ‘Gij Brutus?’
De doodlopende weg van 5 Amerikaanse presidenten – Deel 2: Kroniek van een aangekondigde moordaanslag
De doodlopende weg van 5 Amerikaanse presidenten
De astrale souffleurs van de jihad, occulte strategen aanslagen Parijs 13/11/15
De Voorspellers: Donald Trump president & Portugal winnaar EK
Terroristische aanslagen Parijs november 2015 – Paragnostisch voorspeld november 2011
HATO – Hier spreekt Pater Brenneker
Fact Finding Report verdwijning Natalee Holloway
Missing, Madeleine McCann – Drain or Well
Meester paragnost Jaap Eising gedesincarneerd
ESP – The Koninginnedag Apeldoorn

Mediumistic Journalism, paranormale onderzoeksjournalistiek, bevat tevens de series

DOCUMENTO ARTE MAFIA – MEDICO
DOCUMENTO ARTE MAFIA – JUSTICIA
DOCUMENTO ARTE MAFIA – QUIMICO
DOCUMENTO ARTE MAFIA – DESPOTISMO

DOCUMENTO ARTE PARANORMAL – CURA
DOCUMENTO ARTE PARANORMAL – PASADO & FUTURO
DOCUMENTO ARTE PARANORMAL – REENCARNACION
DOCUMENTO ARTE PARANORMAL – ARTE POR ARTE

 

Update 07-01-2018

__________________________________________________________________________________

© MARTIEN VERSTRAATEN
Psychic & mediumistic healer. Past life regression therapist.
Into practice since 1985 (Holland, Curaçao, Brazil, Spain).

Mediumistic journalist. Author.

Formerly professor of visual arts
HAN University of Applied Sciences,
Department of Visual Arts, Nijmegen, Holland.

Formerly professor of visual arts & metaphysical methodology
NHL University of Applied Science
Formerly Faculty of Education of the Leeuwarden Polytechnic,
Department of Visual Arts, Groningen/Leeuwarden, Holland.

Formerly governor of art and culture
Member of the board for Cultural Advice of the County of Groningen
Groningen, Holland
Member of the general board of the Groninger Museum
Groningen, Holland

_______________________________________________


DESTINATIONS
– Laboratory for Intuitive Intelligence
Spain – Holland – Curaçao – Brazil
CONSULTORIO PARANORMAL ANDALUCÍA
Jerez de la Frontera, Cádiz, Spain

www.martienverstraaten.com